Luk

City og Liverpool delte efter flot anden halvleg

| Premier League | 76 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Manchester City 2-2
Premier League
59' 1-0 Sadio Mané
69' 1-1 Phil Foden
76' 2-1 Mohamed Salah
81' 2-2 Kevin De Bruyne

Der var en verden til forskel på første og anden halvleg, da Liverpool og Manchester City søndag aften spillede 2-2 på Anfield i Premier League.

I Premier League var der topopgør mellem Liverpool og Manchester City, da mestrene fra de seneste to sæsoner tørnede sammen på Anfield til søndagens sene opgør.

Op til kampen var Liverpool blevet ramt af en skade til forsvarsprofilen Trent Alexander-Arnold på højre back, som blev erstattet af erfarne James Milner, som skulle få sin sag for kampen igennem.

Fra kampens start kom Liverpool ud med høj intensitet, og de sad på spillet uden at kreere de store chancer.

Gradvist fik City kæmpet sig ind i kampen, og fik flere chancer på indlæg, og det var tæt på at udmønte sig i en scoring efter 20 minutters spil.

En omstilling endte hos Phil Foden, som var alene emd Alisson Becker, men den garvede keeper reddede afslutningen med en fodparade.

Fire minutter senere var det Kevin de Bruyne der kombinerede sig igennem Liverpool-forsvaret, men hans afslutning manglede meget fra at blive farlig.

Efter en halv times spil appellerede Phil Foden voldsomt for et straffespark, han mente James Milner begik, og selvom det lignede, der blev begået en forseelse af Milner, var hændelsen udenfor feltet.

På dette tidspunkt stod der Manchester City på det hele, og det var tæt på at Kevin de Bruyne kunne bringe sit hold foran med en flyvende hollænder, men hovedstødet fra belgieren sejlede over mål.

Et minut før pausen var det igen Foden, der var tæt på at komme igennem i James Milners side på en forrygende dyb bold af Ederson, men Alisson Becker kom helt ud af målet og præsterede en stærk redning med foden.

Dermed gik de to hold til pause ved stillingen 0-0, til trods for stort overtag til City i spil og chancer.

Fire mål i anden halvleg

Efter pausen viste Liverpool lidt flere tænder end i første halvleg, og de havde halvlegens første og største chancer.

De chancer høstede Liverpool frugterne af efter 59 minutters spil.

Her modtog Sadio Mane en veltimet aflevering i dybden fra en fremadstormende Mohamed Salah, og senegaleseren brugte sin hurtighed til at komme fri af forsvaret og afslutte fladt bag en chanceløs Ederson.

Målet tændte op under Anfield, og det smittede af på spillet på banen, hvor Liverpool fortsatte presset på gæsterne.

Alligevel var det Manchester City, som fik scoret kampens andet mål efter 69 minutters spil.

Gabriel Jesus modtog bolden på midten, og tog en flot tur før han spillede Phil Foden fri i venstre side, som resolut kvitterede med en flad afslutning uden chance for Alisson.

Det tog luften lidt ud af Liverpool, og kampen blev mere jævnbyrdig ovenpå scoringen.

Det ændrede Mohamed Salah på i det 77. minut med et decideret pragtmål.

Egypteren tog en dribletur fra højrefløjen, hvor han satte en håndfuld City-spillere, før han fornemt satte bolden i mål i det fjerne hjørne.

Målet affødte massiv frustration på City-bænken, hvor Pep Guardiola indkasserede en advarsel for at brokke sig højlydt.

Men City var ikke ude af kampen, og det blev tydeligt med ti minutter igen.

Et opspil der startede ved Phil Foden på venstrefløjen endte ved Kevin de Bruyne, og han afslutning blev rettet af af Joel Matip på en måde, så den snød Alisson Becker i Liverpool-målet.

Bare fire minutter før tid kunne Liverpool på ny have bragt sig foran, da Ederson totalt fejlvurderede et indlæg fra Salah, som havnede hos Fabinho, men han reagerede ikke hurtigt nok til at sætte bolden i det frie mål, da Rodri lavede en kampafgørende tackling.

Begge hold blev ved at gå efter den vindende scoring hen imod slutningen, men det var som om, den sidste skarphed manglede, og det blev ved et 2-2-resultat efter en anden halvleg, der var Premier League værdig.

Resultatet efterlader Liverpool og Manchester City på henholdsvis 2. og 3. pladsen i Premier League efter førerholdet Chelsea. Der er spillet syv runder.


Af Cillian Murphy

76 kommentarer

Sportsdirektøren 19:26          
Det er simpelthen bare det flotteste fodbold Premier League har at byde på når de to hold mødes. En fornøjelse at se på.
Indmedwind 19:27          
Salah var jo også ren Messi :D men ja City var bedst
Slettet(351552210510) 19:27          
Det er også det ypperste PL har at byde på i de senere år.
2-0sværføring 19:28          
Surt, City bedst i 1. halveg, men Liverpool skulle selvfølgelig have vundet på Fabinhos 1000% chance. Det er Chelsea der bliver den største forhindring i år.
langtfraliverpool 19:28          
Fuldstændig ufortjent at City ikke tager den sejre. Dommeren var jo helt blæst, dog kun overgået af den altid farvede Mølby, der mente det manglende røde kort ingen indflydelse ville have haft, lol.
mmahen1962@hotmail.com 19:28          
damn. det var sgu en vild 2 halveg.

Liverpool ska være glade for dommeren. Milner sku have et klokkeklart rødt kort for sit andet gule kort. det kunne alle vist se.

Salah scorer lige et klassisk Messi mål. den slags kan man kun klappe af. konge mål. giv dog den mand den kontrakt han vil have. han gør lige hvad der passer ham på banen.

city er nok ikke helt tilfredse med kun 1 point efter den 1 halveg. viaplay skal stoppe med at sætte ex liverpool spillere som kommentatorer. det er kvalmende hvor farvet de er.

Klassisk Klopp vs. Pep. Underholdende som altid.
sevver 19:29          
Den der frustration hos Guardiola skyldes vel at Milner ikke blev prænsenteret for advarsel da han lod Silva (Foden) komme op og hænge på sit ben
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december