LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

City-profil: Vi er ikke CL-favoritter

| Champions League | 12 kommentarer
Wigan i ekstase efter FA Cup-sensation: Her invaderer fans banen
Direkte rødt: Tingene spidser til for City mod Wigan i FA Cuppen
City-profil: Vi er ikke CL-favoritter
Foto: Getty Images

Infoboks

Burton - Manchester City
Carabao Cup (23/01)
bet365 17,00 9,50 1,16
NordicBet 13,50 9,35 1,16
Oddset 12,00 8,65 1,15
Stream Newcastle – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement
Bernardo Silva glæder sig over Manchester Citys stærke form, men han ser ikke holdet som Champions League-favoritter.

Det engelske mesterskab er så godt som hjemme for Manchester City, der nu kan rette fuld fokus mod Champions League. Her spillede man tirsdag første ottendedelsfinale ude mod Basel, som blev knækket med 4-0.

- Det var en fantastisk præstation. At komme her og vinde 4-0 mod dette hold på udebane, det er ekstremt svært i denne turnering. Vi startede stærkt, og scorede tre tidlige mål. Vi er meget tilfredse med resultatet, og vi håber, at vi kan fuldende det hjemme foran vores fans, siger Bernardo Silva til Daily Mail.

-Men favoritter til Champions League-titlen? Nej. Hold som Barcelona, Real Madrid og Bayern München har mere erfaring med at spille kampe i denne specielle turnering.

- Selvom vi er i god form, og vi ved vi kan gøre noget, er vi ikke favoritter, siger Silva.

23-årige Silva, der i sommer kom til City fra Monaco, scorede mod Basel sit første Champions League-mål for englænderne.

Stream Newcastle – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

12 kommentarer

Foggy 16:33          
Nej, det er Barcelona.
troubadouren 16:38          
Enig :-)
Mourinhos_Red_Army 16:40          
Jo det er de faktuelt hos bookmakerne omend det nok også var med tanke på Basel-kampene. City og Bayern er de største favoritter, let 1/8 finale og så er man jo allerede blandt de otte bedste.
Didibal 16:43          
Hvorfor dog ikke? De har spillet kontinuert godt gennem en lang periode, og jeg vil da (ligesom diverse bookmakere) mene at de godt kunne snuppe trofæet i år. Samtidig er PL-trofæet så godt som hjemme, så de kan fokusere på i højere grad på Champions league.
A7X4ever 17:01          
Kan ikke se hvorfor City skal give så lidt igen kontra de andre i favoritpuljen (specielt Barca og Bayern der begge bør gå videre ret sikkert Chelseas form in mente).

I min verden bør rangeringen være følgende pt:

1-2. Barca / Bayern
Begge hold viser god form, kontinuerlitet, har en ok lodtrækning, de buldrer derudaf i den hjemlige, derudover har de begge hold der kendetegner mesterskabshold og begge er godt organiseret både offensivt og defensivt.

3. City
Pep har virkelig fået City op på et højere niveau. De har dog ikke ligeså meget erfaring som mange af de andre hold hvilket kan blive ret væsentligt senere hen.

4. PSG
På trods af en katastrofelodtrækning ser PSG virkelig ud til at have fået et hold der kan komme med helt frem i år. Hvis de kommer forbi Real Madrid så er de imo måske de største favs der er tilbage.

5. Real Madrid
Aldrig afskriv Real Madrid selvom deres sæson mildest talt er skidt. Jeg tror de bliver blæst ud af PSG men deres evne til konstant at komme videre i knockoutkampe som underdog må man også lette på hatten over.
MessIniestaXavi 17:14          
Selv city spillerne ved de er underdogs.
DanielChristoffersen90 17:53          
A7X4ever :
Du syntes tit at når Madrid spiller i CL, så er de underdogs? Det var alligevel noget af en påstand må jeg sige. I min verden er der sgu ikke mange hold over Madrid, de skiftes vel lidt med Barcelona om at være det bedste hold i verden. Selvfølgelig kan de ryge ud til PSG, men at lyde som om de tit er underdogs, vanvittigt.
Tirsdag 22. januar