LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

City sår tvivl: Muligt læk er dybt bekymrende

| Premier League | 22 kommentarer
Suveræne Manchester City snupper historisk Tripple: Smadrer Watford med 6-0 i FA Cup-finalen
Premier League-abstinenser? Gense de største øjeblikke i den intense mesterskabskamp her
TV: Se tilbageblikket på Citys forrygende guld-sæson
UEFA gør klar til at straffe Man City for snyd - er det bye-bye til Champions League?
MÅL, MÅL, MÅL! Her får du ALLE scoringerne fra Premier League, Bundesligaen og Ligue 1
City sår tvivl: Muligt læk er dybt bekymrende
Foto: Getty Images

Manchester City sår tvivl om UEFA og CFCB IC's uafhængighed efter New York Times' historie om mulig udelukkelse af Champions League på grund af regelbrud.

New York Times skrev tidligere, at Manchester City risikerede at blive udelukket fra Champions League i en sæson på baggrund af afsløringer fra Football Leaks sidste år.

Avisen skriver, at UEFA ville hænge klubben op på at have givet forkerte oplysninger i forbindelse med opklaringen af sagen, og nu reagerer City så med en meddelelse.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at man samarbejder med de relevante myndigheder om sagen, og at det formodede læk til New York Times er 'bekymrende'.

- Manchester City samarbejder fuldt ud og i god tro med CFCB IC's (Club Financial Control Body, red.) igangværende undersøgelse.

- I den forbindelse er klubben afhængig af både CFCB IC's uafhængighed og engagement i processen, og UEFA's forpligtelse fra 7. marts siger, at 'de ikke vil fremsætte yderligere bemærkninger til sagen, mens undersøgelsen er ved at blive gennemført'.

- The New York Times-rapporten, der henviser til 'folk, der er bekendt med sagen', er derfor ekstremt bekymrende.

- Implikationerne er, at Manchester Citys gode tro på CFCB IC er forkert, eller at CFCB IC-processen bliver vildledt af personer, der har til hensigt at skade klubbens omdømme og dets kommercielle interesser. Eller begge dele.

Manchester City skriver videre, at de har fuld åbenhed omkring deres konti, og at beskyldningerne om finansielle uregelmæssigheder er fejlagtige, som de har sendt beviser for til CFCB IC, skriver de.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

22 kommentarer

LaPioche 14:46          
Nå, så de er gået væk fra deres standard-svar?

The attempt to damage the Club´s reputation is organized and clear
HerbalAttraction 14:52          
men det er jo sandt. der bliver altid kørt heksejagt på de største og det er faktum - det samme er sket for aller det største klubber.. man kunne jo gå hen og tænke at korrupte UEFA bare leder efter en syndebuk.. som altid
keane10 15:00          
Virkelig bekymrende når der lækkes information om ulovligheder til en avis. Stakkels City, så må de ud og finde nye imaginære sponsorer.
steady 15:05          
Eller City selv har lækket. Altså det er bare en lortesag for alle parter.
MadsLeb 15:07          
Det er dybt foruroligende, at fortrolige informationer bliver lækket til pressen, på trods af at City er blevet lovet noget andet.

Hvis man ikke synes at det giver grund til mistillid, så er der da noget galt - uagtet om City har brudt reglerne eller ej. Hvis der sidder personer i en organisation og lækker informationer til pressen, så kan man jo ikke stole på organisationen - især hvis den går for at være neutral og uafhængig.
T-United 15:30          
Det kan man muligvis argumentere for, men skal vi ikke blive enige om, at et muligt læk af ulovligheder er klubbens mindste problem i den sag?
MadsLeb 15:54          
@T-United

Bestemt, og jeg sår heller ikke tvivl om Citys skyldsspørgsmål.

Men når en "uafhængig" organisation lækker fortrolige informationer til pressen, så er det jo fordi at den pågældende organisation, eller personer heri måske ikke er så "uafhængig" alligevel. Det er et kæmpe problem hvis der sidder mennesker i uafhængige organisationer og laver lobbyarbejde og fremmer bestemte klubbers interesser, og lækker andres klubber informationer.

Det er jo med til at skabe en overordnet mistillid til organisationen som helhed :-)
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj