Luk

City sikrede sig CL-førsteplads i Portugal

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

FC Porto - Manchester City 0-0
Champions League gruppe C

Manchester City spillede tirsdag 0-0 ude mod FC Porto, og dermed er Pep Guardiolas mandskab sikret førstepladsen i gruppen.

Fire sejre og en samlet målscore på 10-1 var facit for Manchester City i Champions League inden tirsdagens udekamp mod FC Porto.

Pep Guardiolas tropper var allerede sikret en plads videre i turneringen, mens Porto bare skulle bruge et enkelt point mod City for at være det samme.

Englænderne greb taktstokken fra start og sad på det meste, men at få omsat overtaget til en føring var et problem for City.

Raheem Sterling var særdeles tæt på at sende gæsterne i front efter 37 minutter, men Porto fik reddet forsøget på målstregen, og det var derfor fortsat 0-0 på måltavlen, da anden halvleg blev sparket i gang.

Efter pausen var Manchester City mere dominerende og sad tungt på både spil og chancer, men skarpheden manglede fortsat.

Ti minutter før tid lykkedes det endelig Gabriel Jesus at få bolden i nettet, men efter brug af VAR blev scoringen underkendt, og det var således stadig målløst.

Netmaskerne fik aldrig lov at blafre på lovlig vis, så det sluttede, som det startede, 0-0.

Manchester City er dermed sikret førstepladsen, da englænderne er bedre indbyrdes end Porto, som med pointdelingen også er videre i Champions League.


Af Martin Schmidt
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar