Luk

City sikrede sig FA Cup-sejr efter tenniscifre

| FA Cup | 106 kommentarer
Suveræne Manchester City snupper historisk Tripple: Smadrer Watford med 6-0 i FA Cup-finalen
Premier League-abstinenser? Gense de største øjeblikke i den intense mesterskabskamp her
TV: Se tilbageblikket på Citys forrygende guld-sæson
UEFA gør klar til at straffe Man City for snyd - er det bye-bye til Champions League?
MÅL, MÅL, MÅL! Her får du ALLE scoringerne fra Premier League, Bundesligaen og Ligue 1
City sikrede sig FA Cup-sejr efter tenniscifre
Foto: Getty Images

Manchester City sikrede sig the treble i engelsk sammenhæng, da de engelske mestre lørdag aften besejrede Watford med 6-0 i FA Cup-finalen.

Manchester City kunne lørdag aften sikre sig en flot dobbelttriumf, da Pep Guardiolas mandskab stod over for overraskelsen fra Watford i FA Cup-finalen på Wembley.

Det undertippede Watford-mandskab kunne sikre sig klubbens første markante trofæ med en finalesejr, men udfordringen var stor, da de engelske mestre formentlig sigtede efter at afslutte sæsonen med manér.

Guardiola havde smidt Gabriel Jesus og Riyad Mahrez på banen fra start i stedet for Kevin De Bruyne og Sergio Agüero, mens Watford havde Heurelho Gomes mellem stængerne fra start.

Roberto Pereyra fik en tidlig chance for at bringe opgørets underdogs foran efter 11 minutters spil, men Ederson havde styr på skudforsøget.

I anden halvdel af første halvdel skruede City op for tempoet og udspillede Watford ad to omgange.

To usandsynlige kandidater til at vinde hovedstødsdueller overraskede, da både David Silva og Raheem Sterling kom først på bolden med pandebrasken, inden David Silva i feltet tørt kunne udplacere Heurelho Gomes til 1-0 efter 26 minutters spil.

Derefter var det Raheem Sterling, der kunne gøre det til 2-0. Bernardo Silva sendte en sukkerbold ind i feltet, hvor Gabriel Jesus fik dirigeret bolden mod målstregen, og få centimeter før den krydsede, hamrede Raheem Sterling den over stregen til en sikker 2-0-pauseføring.

I anden halvleg kom Kevin De Bruyne i spil for Manchester City, og han skulle kun bruge seks minutter på banen, før han markerede sig som målscorer.

Gabriel Jesus blev sendt i dybden, men i stedet for at afslutte selv, kiggede han op og spillede Kevin De Bruyne helt nøgen. Belgieren afdriblede stakkels Heurelho Gomes og sendte bolden over stregen til 3-0.

Syv minutter senere byttede de to spillere rolle. Kevin De Bruyne sendte Gabriel Jesus alene i dybden, og han havde ingen problemer med at udplacere landsmanden i Watford-målet til 4-0.

I kampens sidste ti minutter stjal Raheem Sterling showet.

Efter 81 minutter spadserede Bernardo Silva mere eller mindre ugeneret gennem Watford-defensiven og serverede bolden på et sølvfad for fødderne af Sterling, der ved bagerste stolpe kunne sende bolden over stregen til 5-0.

Men Sterling var ikke færdig. Få minutter før de 90 minutter kombinerede City sig gennem et hullet Watford-forsvar, inden Rahem Sterling afslutningsvis kunne sparke bolden i netmaskerne til tenniscifrene 6-0.

Manchester City gav Watford en gevaldig afklapsning og sikrede sig efter en 6-0-sejr en fornem treble i engelsk fodboldregi.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

106 kommentarer

Kinkladze 19:55          
Dejligt med endnu en sejr og endnu en pokal. Fortjent quadruple.

Hvis vi næste år bliver udelukket fra Champions League, fik vi da kvalificeret os til Euro League i dag :P
haraltidret 19:56          
Suveræn opvisning af City, der tangerer den største FA cup finalesejr med 6-0 over Watford. At vinde en engelsk treble enestående flot, og så vidt jeg ved ikke noget der er sket før i England. Og når City kan gøre det i en sæson, hvor PRL indiskutabelt er den stærkeste liga i verden, tøver jeg ikke med at kalde dem det bedste hold i verden i denne sæson.
covfefe 19:56          
Nådesløst. Helt fortjent Englands bedste hold.

"men i stedet for at afslutte selv, kiggede han op og spillede Kevin De Bruyne helt nøgen" @Daniel Laursen kunne næsten blive erotisk novelle-forfatter...
bobeto 19:57          
Det er bare så smukt!!! Jeg tror desværre en udelukkelse gælder både CL og EL.
Mon ikke den bliver trukket i CAS og så er det først næste sæson.
bruger 143580 19:58          
Klasseforskel!
Robinho_is_blue 19:58          
Englands bedste hold. Fantastisk!
Dopermann 19:59          
Flot kamp af City, ikke så meget andet, end sige tillykke med pokalen.

Watford knækkede fuldstændigt sammen, og blev reelt ydmyget i den sidste halve time.
Onsdag 26. juni
Tirsdag 25. juni