Luk

City-stjerne drømmer om at spille med Messi

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Bernardo Silva drømmer om at komme til at spille med Lionel Messi, men det er en kompliceret affære, må han erkende.

Lionel Messi har aldrig spillet seniorfodbold andre steder end i Barcelona, og det er efterhånden svært at forestille sig, at det nogensinde kommer til at være anderledes.

I Manchester City løber der en herre rundt, som dog ikke ville have noget imod, hvis argentineren kiggede en tur til England i slutningen af sin karriere.

Bernardo Silva drømmer nemlig om at spille med Lionel Messi.

- Selvfølgelig vil jeg det. Jeg spiller med Cristiano på landsholdet, og hvis jeg har spillet med Messi, kan jeg sige, at jeg har spillet med de bedste spillere i historiet, og det ville være en fornøjelse – men det er en kompliceret affære.

- Hvis han vil til City, skal han være velkommen, siger Bernardo Silva ifølge Cadena Ser til spørgsmålet om, hvorvidt han vil spille med Messi i Barcelona eller City.

I de seneste par dage har Bernardo Silva faktisk været sat i forbindelse med Barcelona. Det er blandt andre engelske Daily Express, som har fremført den historie.

Daily Express er ikke ligefrem kendt for at ramme plet på sine rygtehistorier, så den skal formentlig tages med et gran salt.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 28. marts
Fredag 27. marts