Luk

City tabte CL-finalen: Vi var ikke en fiasko

| Champions League | 9 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Manchester City
Premier League (25/09)
Oddset 2,75 3,20 2,65
bet365 2,62 3,25 2,75

Pep Guardiola afviser, at man kan kalde Manchester Citys Champions League-sæson sidste år for en fiasko, efter det blev til et finalenederlag til Chelsea.

Manchester City har endnu ikke formået at vinde Champions League-trofæet, men sidste sæson var man tættere på end nogensinde før.

Pep Guardiola og co. nåede finalen, hvor Chelsea dog viste sig for stærke for City.

Men trods finalenederlaget er Guardiola ikke enig med de kritikere, der kalder Citys Champions League-sæson for en fiasko.

- Folk kan sige, at det var en fiasko, men det var en utrolig præstation sidste sæson. Vi spillede virkelig godt i mange af vores kampe og så tabte vi til en stor modstander, siger Guardiola til Sky Sports og tilføjer:

- Vi tog et skridt frem sidste sæson og forbedrede os meget. Vi spillede 13 kampe og vandt 11. Vi spillede utrolig godt mod Porto i gruppespillet, hvor vi alligevel spillede uafgjort, og så tabte vi finalen.

City indleder sin Champions League-sæson onsdag, når RB Leipzig gæster Etihad Stadium i den lyseblå del af Manchester, og Guardiola understreger, at City går efter trofæet.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

MAN_City666FAN 19:27          
til den historie hører også, at City måtte udskifte De Bruyne og uden ham blev det for svært, at bryde igennem Chelsea´s defensiv og vinde. Og nej en CL finale er sq da ikke nogen fiasko, taget i betragtning at det var den første CL finale for City i mandsminde...Selvfølgelig håbede vi på at vinde CL, men det må Pep og City arbejde hårdt på i CL 2021/2022...Den største udfordring for City er at få en erstatning i absolut verdensklasse, nu hvor Agüero er taget til FCB...
Gshock 19:29          
Og nej en CL finale er sq da ikke nogen fiasko,

vil taberen altid sige.........
MAN_City666FAN 19:33          
@Gshock, kære ven det er altid vinderen der skriver historien, men taberne som kan gøre det bedre om vi vinder CL i 2022 er der nok flere hold om at bestemme. Målet for at vinde CL er sq da at komme i finalen først, så er det jo dagsformen og det taktiske oplæg og måske en smule held, der afgør om man vinder pokalen med de store ører....Eller ej.
Liv'pool 19:38          
Ej hvor dejligt I er kære venner.
MAN_City666FAN 19:41          
@Liverpool, håber i morede jer over ManU nederlag igår...i aften kører City Leipzig midt over...
Hala Chelsea 20:35          
Det ikke en fiasko. Men det stadig skidt, efter alle de penge der er blevet brugt. Det vel næsten en fiasko, hvis de heller ikke vinder i år. Også selvom uden en Aguero, som ikke spillede meget sidste år.
MAN_City666FAN 20:38          
@Hala Chelsea, der er jo mange som beskyldt City for at købe sig til titler, og den tabte CL finale viser i alt sin tydelighed, at man ikke kan købe sig til en CL tittel...
Onsdag 22. september
Tirsdag 21. september