Luk

City vandt efter flot anden halvleg

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Manchester City - FC Porto 3-1
Champions League gruppe C
14' 0-1 Luis Diaz
20' 1-1 Sergio Aguero
65' 2-1 Ilkay Gündogan
73' 3-1 Ferran Torres

Manchester City kom bagud, men udlignede hurtigt, før de sikrede sig en 3-1-sejr onsdag aften hjemme i England mod Porto i Champions League.

Manchester City satte onsdag aften gang i deres Champions League-sæson, da de på hjemmebane tog imod FC Porto.

Manchester City startede kampen, som vi kender dem bedst – med bolden for fødderne. Alligevel var det gæsterne, der åbnede ballet efter fjorten minutters spil.

Luis Diaz strøg afsted i en omstilling i på sin venstrekant. Han trak ind i banen og løb på tværs af feltet, før han tog et skarpt træk ind i boksen og sparkede bolden ind i det lange hjørne. 1-0 til Porto.

City skulle dog ikke bruge lang tid til at få udlignet.

Efter 21 minutters spil kom hjemmeholdet til en stor chance, og efter Porto havde reddet på stregen, begik Pepe et klodset straffespark på Raheem Sterling. Det skulle Sergio Agüero sparke, og selvom Agustin Marchesin fik en hånd på, kunne han ikke holde bolden ude af målet. 1-1.

Selvom Manchester City var mest på bolden i første halvleg, var det gæsterne, der kom til flest afslutninger, og det var derfor meget fair, at de to hold kunne gå til pause med resultatet 1-1.

I anden halvleg fortsatte City med at være på bolden, mens de fik lukket langt bedre ned for Portos omstillinger. Efter 65 minutters spil fik hjemmeholdet et frispark på et farligt spil efter en bolderobring på Portos banehalvdel.

Ilkay Gündogan og Riyad Mahrez stillede sig klar. Det blev førstnævnte, der sparkede, og han skruede smukt bolden over muren og ind i det korte hjørne til en 2-1-føring.

Kort efter foretog Manchester City en dobbelt udskiftning, hvor Phil Foden og Ferran Torres kom på banen.

Og netop de to kom i fokus efter 73 minutters spil.

Phil Foden spillede fra venstre side bolden mellem to forsvarsspillere ind til Ferran Torres, der tog den med i løb ind i feltet, hvor han satte Pepe af med et skarp træk til højre og derefter knaldede bolden ind i det lange hjørne. Helt utagelig for Marchesin og 3-1 til Manchester City.

Flere scoringer kom der ikke i kampen, og Manchester City kom derfor godt fra start i den nye Champions League-kampagne.


Af Jonas Nielsen
Fredag 4. december
Torsdag 3. december