LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

City ydmygede Chelsea med tenniscifre

| Premier League | 193 kommentarer
Se alle fem mål: City slider Newport op og booker FA Cup-kvartfinale
Saudisk takeover af Manchester United? Glazer-familien kan tjene styrtende på salg af klubben
Liverpool-legende udnævner sin favorit i mandagens kæmpebrag mellem Chelsea og Manchester United
Anders Christensen efter nederlaget til Chelsea: Der er en lille chance og den skal vi gå efter
Andreas Christensen efter Europa League-sejren: Når chancen er der, må jeg tage den
City ydmygede Chelsea med tenniscifre
Foto: Getty Images
Manchester City gav søndag aften Chelsea en sand fodboldlektion, da det endte med en overlegen 6-0-sejr. Sergio Aguero scorede hattrick og var dermed med til at sende City tilbage på førstepladsen. 

Søndag aften var der dømt storkamp i Premier League, hvor Manchester City og Chelsea krydsede klinger på Etihad Stadium i Manchester. 

Manchester City kunne med en sejr overhale Liverpool på førstepladsen, og det stod ret hurtigt klart, at Pep Guardiolas tropper ville triumfere mod Maurizio Sarris udvalgte. 

Efter bare fire minutter kom hjemmeholdet nemlig på 1-0, da Raheem Sterling bagerst i feltet bankede bolden i kassen, og så var City endnu en gang tidligt foran. 

Fem minutter senere burde Sergio Aguero have scoret til 2-0, men på forunderlig vis formåede argentineren at sparke bolden forbi et helt frit mål. 

Aguero skulle dog tage revanche fem minutter senere, hvor han tordnede bolden i mål på et fremragende langskud. 2-0 til City, der sad tungt på kampen. 

Den forfærdelige start for Chelsea blev forværret yderligere efter 18 minutter, hvor Sergio Aguero scorede for anden gang i kampen og bragte hjemmeholdet på 3-0. 

Og mareridten var langt fra slut for Chelsea. Efter 25 minutter vil Ilkay Gündogan nemlig også lege med, og han sparkede bolden fladt i det lange målhjørne, 4-0 til City. 

Gonzalo Higuain stod for en sjælden Chelsea-chance i første halvleg, men Ederson var på plads i City-målet og sørgede for, at hjemmeholdet gik til pause med 4-0 i bagagen. 

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet presset, og ti minutter inde i halvlegen begik Cesar Azpilicueta straffespark på Sterling, og så kunne Aguero fuldendte sit hattrick fra pletten. 

Med ti minutter igen faldt korthuset helt sammen for gæsterne, og så kunne Raheem Sterling også komme på tavlen, 6-0 til Manchester City. 

Der blev ikke scoret yderligere, og derfor sluttede det med tenniscifrene 6-0. City er dermed tilbage på førstepladsen i Premier League med samme antal point som Liverpool, der dog har en kamp i hånden. 

Chelsea er på sjettepladsen med 50 point for 26 kampe, hvilket er det samme, som rivalerne fra Arsenal har hentet. 


Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

193 kommentarer

Guarana 18:52          
Sikker sejr til verdens mest ulækre hold med de mest ulækre fans. En magtdemonstration uden lige, utroligt, hvad en træner som Pep kan udrette med en trup til sølle 8,5 mia. kroner.
DuTagerFejl 18:52          
Pinligt at Sarri ikke ville give hånden efter kampen. Hold kæft en dårlig taber.. og elendig træner.
Zoodiac 18:52          
Den totale ydmygelse.

Chelsea leverede ikke varen, igen, så tilskuerne var i deres fulde ret til at lade deres utilfredshed komme til udtryk, men hvor er lederne? Hverken på ledelses-gangen, træner-bænken eller på banen, er der go-to-guys som Terry, Lampard og Drogba.
turbocharlie666 18:53          
Hvem sagde småkage, 4 pladsen here we come Man Utd :D

Er glad for at jeg ikke er liverpool fan, puha det bliver ikke sjovt, at have city pustende en i nakken resten af sæsonen
Ignorado 18:53          
Tillykke med mesterskabet, City :)
UTG-1986 18:53          
Det må være en af de største ydmygelser rent historisk storholdene imellem. Chelseas first 11, uden nævneværdige skader fuldstændigt klædt af. Det var udelukkende på City´s vilje, at de ikke tabte med flere.
Lampardo 18:53          
Hahahahahahahahahahahahahahahahahhaha
Tirsdag 23. april