Luk

Citys Zinchenko flirter med Napoli

| International | 0 kommentarer
Citys Zinchenko flirter med Napoli
Foto: Getty Images

Infoboks

Napoli - Inter
Coppa Italia (13/06)
NordicBet 2,65 3,45 2,65
YouBet 2,65 3,50 2,70

Manchester City-backen Oleksandr Zinchenko var i sommer tæt på et skifte til Napoli, og interessen kan komme på tale igen i januar, fortæller ukrainerens agent.

I sidste sæson slog Oleksandr Zinchenko igennem på Manchester Citys førstehold, hvor den 21-årige ukrainer fik 14 optrædener. 

I denne sæson er det dog indtil nu kun blevet til to kampe for venstrebacken til trods for skader til både Benjamin Mendy og Fabian Delph, og det har nu sat gang i rygter om hans fremtid.

Rygter der ikke bliver mindre af at Zincenkos agent, Alan Prudnikov, har fortalt et italiensk medie om en både tidligere og nuværende interesse for City-spilleren. 

- Vi er altid åbne for forslag, der kommer fra Italien. Napoli udviste både denne sommer og året før det interesse, men de formåede aldrig at nå til enighed med Manchester City.

- Jeg mødtes med Cristiano Giuntoli (Napoli-direktør, red.), og vi fremlagde grundlaget for en aftale med Zinchenko, men klubberne kunne ikke blive enige om en pris. Vi vil dog være parate til at diskutere det igen, siger agenten til Radio Marte ifølge Manchester Evening News. 

Oleksandr Zinchenko har kontrakt med Manchester City frem til 2020, og ifølge Transfermarkt har klubben option på yderligere et år. 


Af Casper Dalsten
Mandag 1. juni