LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

CL er tilbage: Her er bold.dk's vinderbud

| Champions League | 6 kommentarer
CL er tilbage: Her er bold.dk's vinderbud
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Champions League skydes i gang igen tirsdag aften, og bold.dk's journalister kommer med et bud på, hvilket hold der vinder turneringen.

Tirsdag aften skal der igen skråles med på Champions League-hymnen rundt omkring i Europa og hjemme i stuerne, når Manchester United, Paris SG, Roma og FC Porto skyder slutspillet i turneringen i gang.

Real Madrid har vundet pokalen med de store ører de seneste tre sæsoner og er igen i denne sæson med blandt de sidste 16 hold, men hos bookmakerne er Manchester City favorit foran Barcelona og Juventus.

Hvem tager trofæet i år? bold.dk's redaktionelle medarbejdere kommer her med deres mere eller mindre kvalificerede bud på en kommende vinder.

Anders Borup Sørensen, chefredaktør: FC Barcelona
FC Barcelona har langt fra virket usårlige i denne sæson, men i år skal det være. De er Champions League-sultne, efter at kvartfinalen har været endestationen de seneste tre sæsoner.

Opskriften på succes skal ikke overraskende findes i den skræmmende offensiv ført an af Lionel Messi, der har lavet 29 mål og 17 assists i 29 kampe i denne sæson. Seks af målene er faldet i Messis fire Champions League kampe, og særligt 4-2-sejren mod Tottenham på Wembley, hvor den lille argentiner lavede to scoringer, må give catalanerne høje forventninger til de svære knockout-kampe.

Mikael Blond, journalist: Atletico Madrid
Tre Europa League-sejre og to Champions League-finaler på ni år. På trods af en markant mindre økonomi end mange af konkurrenterne er Atletico Madrid et vinderhold. Diego Simeone er en taktisk mester, og holdet er spækket med rutine, holdånd og individuel klasse.

Juventus er en meget vanskelig hurdle i ottendedelsfinalerne, men jeg tror på, at Atleticos fantastiske periode slutter med den ultimative triumf til maj.

Nicolai Skovsgaard Tøfting, journalist: Manchester United
Okay, et skud på Manchester United er måske ikke helt gennemtænkt, men jeg er en sucker for gode historier - og hvis Ole Gunnar Solskjær kommer ind og fører kæmpeklubben til Champions League-triumf, så har vi altså fat i en god historie, og det vil bare være helt fint.

Sara Margren, journalist: Manchester City
Bookmakerne tror på Manchester City i år, og hvorfor skulle Pep Guardiola ikke kunne gøre det?

Godt nok er de ikke så suveræne i Premier League som i sidste sæson, og de mangler som klub erfaring i Europa - især når det spidser til. Men Guardiola ved, hvad der skal til fra sin tid i Barcelona, og City har truppen til at gå hele vejen. Og så er der også liiige ham dér Sergio Agüero og hans vanvittige målform.

Anton Græsdal Maajen, journalist: Manchester City 
I år må være året for Manchester City. Pep Guardiola har samlet en fantastisk trup, der ser uhyggelig ud rent offensivt, mens defensiven er robust.

Efter en lille formnedgang omkring jul er det eksplosive City-mandskab igen i fulde omdrejninger, og jeg tror, de lyseblå løber med titlen. 

Mikkel Nøhr, redaktionschef: Juventus
Jeg ville egentlig gerne sige Lionel Messi og Barcelona, men Barca har vist for mange svaghedstegn, så jeg tror på Juventus.

Juve har været tæt på nogle gange de seneste år og er stærk i alle kæder. Med et stort forspring i Serie A har de desuden mulighed for at fokusere på CL, og så har de i Cristiano Ronaldo en spiller, som altid er god i de afgørende CL-kampe i foråret.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

6 kommentarer

Gunner123 11:04          
United? Virkelig?
MM27 12:33          
Han skriver jo, at det er et long shot, men skulle det ske, ville det være en fantastisk fodboldhistorie. Og så er der alyså sket større overraskelser i historien, så ro på!

Fodbold er allemands sport, og der er noget charmerende over en underdog, som overrasker.
Juniorx 12:34          
United er et ok bud. De har mange spillere med international klasse. Og har ramt formen rigtigt her efter jul. Der er vel 8-12 hold der på dagen kan slå hinanden. Bliver spændende. Tror personligt selv på juve. De har et hold med erfaring og Ronaldo. Derudover er de ikke presset i ligaen, hvilket stort set alle andre er.
Pindhunden 12:44          
United har selvfølgelig ikke nok spidskompetencer og afgørende spillere til at vinde. Underdogs skal som regel have et markant bedre forsvar, hvis de skal have en chance.
Real M, barca, man City, Juventus og liverpool er mine favoritter.
laligafan 15:01          
danske eksperter undskyld mig, de har vist nogen andre tv kanaler end mig. atletico ok bud, de har ihvertfald erfaring. real barca atletico psg city maa vaere top kandidaterne maaske juve tror det bare ikke, jeg haaber jo paa real de spiller bedre og bedre, men jeg tror det bliver psg.
Poor Scouser Tommy 15:23          
Juve er også mit bedste bud.
Fredag 26. april
Torsdag 25. april