Luk

Claudio Ranieri Årets Træner i 2016

| International | 22 kommentarer

Infoboks

Atletico Nacional - Junior FC
Primera A Apertura (27/01)
Oddset 1,82 3,05 4,30
bet365 1,95 3,30 4,20

Claudio Ranieri er blevet kåret til Årets Træner i 2016 hos FIFA, den såkaldte The Best-pris, efter han førte Leicester til det engelske mesterskab.

FIFA's nye pris, The Best, fandt i dag sted for første gang nogensinde, og her skulle Årets Træner blandt andet findes.

De tre nominerede var Leicesters Claudio Ranieri, Portugals Fernando Santos og Real Madrids Zinedine Zidane.

Valget faldt på italienske Claudio Ranieri, som førte Leicester til klubbens første engelske mesterskab.

FIFA's nystiftede Fair Play-pris gik til colombianske Atletico Nacional for klubbens beslutning om at lade brasilianske Chapecoense hylde som vindere af Copa Sudamericana efter det tragiske flystyrt.


Af Mikkel Nøhr

22 kommentarer

VilladsKBM 19:29          
Fortjent.
LFC4Life 19:49          
Det er det ikke så meget at sige til. Klart fortjent.
Tropico 19:49          
Synes stadig Zidane fortjener den. Er ubesejret 38 kampe i træk i ligaen, og har været helt igennem fænomenal siden sin ankomst. Ranieri har ikke rigtig vist noget siden sidste sæson. Ja, vandt CL, men svageste gruppe. Spillede ikke overbevisende i nogle af kampene. Prisen er fra året 2016, hvorfor jeg ikke kan se en mand vinde, som kun har haft ekstraordinær succes i 5 af månederne.
Tropico 19:51          
Zidane vandt i øvrigt CL, som er væsentlig større end PL.
bruger 130928 19:55          
Tropico det hedder ikke en, men end PL. Hvilket er en STOR fejl
Fl@skebøf 20:22          
@ Tropico

Du skrev præcist det samme som jeg tænkte. Zidane havde ligeså meget fortjent den imo. Overtog Real Madrid og fik dem på rette spor, vandt CL og er ubesejret i 38? Kampe.
Tropico 21:01          
Du skrev præcist det samme som jeg tænkte. Zidane havde ligeså meget fortjent den imo. Overtog Real Madrid og fik dem på rette spor, vandt CL og er ubesejret i 38? Kampe.
Helt enig. Kan ikke se, hvorfor han ikke er nomineret. Overtog Real, da ingenting fungerede. Det hele sejlede under Rafa Benitez. Lige siden har de jo kørt som et damplokomotiv, og fejet alt modstand væk under sig. Som stor Barca-fan, er det selvfølgelig ærgerligt, men subjektivt er det super for ligaen, at man får så kompetent en træner. Var en kæmpe, stor og eminent ledertype som spiller. Ikke mange ord og tilråb, men respekten om ham er så stor, at selv Ronaldo ikke tør brokke sig ved en udskiftning eller bænkplads. Den havde ikke fungeret under Benitez. Det modsatte ses lidt i Barca, hvor Enrique netop ikke tør udskifte trioen oppe foran til trods for, at man er foran 3-0 med ti minutter igen.
Utrolig godt arbejde af Zidane, og jeg mener personligt selv, at han har været årets træner. Har ført en ekstrem selvtillid, kynisme og stor tro på tingene i Real; specielt Ramos stråler jo i slutminutterne.
Onsdag 26. januar