LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Claudio Ranieri forlader Nantes

| Ligue 1 | 5 kommentarer
Claudio Ranieri forlader Nantes
Foto: Getty Images

Infoboks

Nantes - Caen
Ligue 1 (25/08)
YouBet 1,95 3,25 4,30

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Efter en enkelt sæson i spidsen for det franske mandskab Nantes, stopper Claudio Ranieri. Det bekræfter klubbens præsident.

Claudio Ranieri fortsætter ikke som cheftræner i Nantes i den kommende sæson. Det bekræfter klubbens præsident.

- Vi kan ikke skjule noget. Vi havde et møde med sponsorerne, hvor han takkede alle. Vi må også takke ham for det stykke arbejde, han har udført. Det har ikke altid været let, men der er ingen vrede i det, siger Waldemar Kita ifølge Le Figaro.

Den tidligere Leicester-mestertræner når dermed en enkelt sæson i spidsen for Nantes, som ligger nummer ti i Ligue 1. Der resterer en enkelt spillerunde.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

5 kommentarer

jijbcn 11:07          
Everton?

Der er helt sikkert en PRL klub der gerne vil forsøge sig med ham
MebMeb 11:20          
West ham og Everton kunne måske godt se sig varm på ham, men han burde være en kortsigtet løsning og gider de det..
Peter Nielsen 11:20          
Jeg ved nu ikke. Leicester imponerede i mesterskabssæsonen, men Ranieri virkede ideforladt og uden evner til at få vendt bøtten da Leicester endte i en dødsspiral mod championship sæsonen efter mesterskabet. I Nantes har han ikke ligefrem imponeret, vel nærmest skuffet lidt. Personligt tror han skal være glad hvis en klub på størrelse med Everton vil have ham. Jeg tvivler ærlig talt på at han kan få mere end en topklub i championship, evt. en bundklub i PRL.
miks 11:29          
Det er da også en vanvittig psykologisk effekt at vinde PL som underdogs og så skulle gøre det igen når ikke man helt har kvaliteten. Ranieri gjorde det fantastisk første sæson men jeg tror hvilken som helst manager var faldet på halen efter den sæson. De kunne jo ikke leve op til det. Jeg tror Everton ville passe ham godt. Hammers er tæt på Emmery ifølge Engelske medier, men begge er jo klubber med økonomisk formåen og gode talent afdelinger.
bjerghest 11:48          
Han har jo været ret god i Nantes, hvis man bare kigger på til og med runde 26 hvor han havde ført dem til en 5. plads, siden da har det godt nok også været tamt med point.

Men han har fået skabt en solid defensiv, 41 mål lukket ind, hvilket er det 4. bedste i Ligue 1 pt, kun overgået af Montepellier, PSG og Amiens.
Tirsdag 21. august