Luk

Claus Nørgaard: Retfærdigt at vi fik point

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Esbjerg-træner Claus Nørgaard mener, at 1-1 var retfærdigt i kampen mod Horsens, hvor han så stor forskel på første og anden halvleg.

Esbjerg var mandag på vej mod et nederlag til AC Horsens i Superligaen, men gæsterne fik udlignet dybt inde i overtiden på straffespark.

Ifølge Esbjergs midlertidige træner Claus Nørgaard var det fortjent, at holdet fik point med hjem.

- Jeg er ikke tilfreds med vores indsats og præstation i de første 45 minutter. Vi manglede initiativ, bevægelse, mod og kvalitet på bolden.

- Det var to meget forskellige halvlege, for vi havde et stærkt udtryk i anden halvleg, og uafgjort var et fair resultat. Der var ikke de store chancer i kampen, men ud fra spil og chancer, var det fair, siger Nørgaard.

Horsens-lejren var ingenlunde enig i den straffesparkskendelse, som gik imod holdet i overtiden.

Claus Nørgaard mener dog godt, at straffesparket kunne forsvares.

- Jeg så, der var hånd på bolden. Den kan dømmes, og den kan ikke dømmes. Var den ikke dømt, havde vi nok følt os snydt. Det er ikke den eneste situation, man burde evaluere på, hvis man skal evaluere på dommeren.

Nørgaard er midlertidig Esbjerg-træner, indtil klubben finder en permanent løsning. Nørgaard presser ikke den sportslige ledelse for at finde en løsning snart.

- Det vigtigste er, at Esbjerg finder den rette løsning for klubben. Hvem det skal være, og hvornår det skal være, må Jimmi svare på. Jeg har sagt ja til at være med til at løse klubbens udfordring, og det er vigtigt, at klubben træffer den rigtige beslutning, siger Nørgaard.

Esbjerg ligger næstsidst i tabellen og får i næste runde besøg af SønderjyskE.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 13. oktober