Luk

'Come to Gala': Wind er vant til tyrkisk spam

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 2,95 3,55 2,32
Oddset 3,00 3,45 2,35
bet365 3,10 3,40 2,25

Jonas Wind er efterhånden vant til at blive kædet sammen med flere nye klubber, og særligt lægger han mærke til, når der er tyrkiske rygter, for så fyldes indbakken.

I FC København ligner Jonas Wind et af den nuværende trups helt store salgsemner, og den 21-årige angriber er i løbet af denne sæson allerede sat i forbindelse med flere klubber af forskellige medier.

Blandt andet har de tyrkiske klubber Trabzonspor og Galatasaray været nævnt, i sommer var det Serie A-klubben Bologna og for nylig berettede The Telegraph så, at Premier League-klubben West Ham øjner Jonas Wind til sommer.

For hovedpersonen selv er de mange forskellige rygter efterhånden blevet hverdag, og indtil videre har han da heller ikke hørt noget om, at West Ham skulle være interesseret, siger han til bold.dk.

- Nej, det har jeg ikke hørt om, siger han og fortsætter om de mange rygter, som FCK-profilen har været hovedperson i siden gennembruddet i FCK:

- Jeg vil helst ikke kommentere på de der rygter, for der kommer jo mange. Der er jo selvfølgelig mange klubber, som får øjnene op for en, når man begynder at gøre det godt, men jeg tænker egentlig ikke så meget over de forskellige rygter.

- Der kommer nok endnu flere, og det har jo nok ikke været det sidste, så det forholder jeg mig egentlig ikke rigtig til. Men det er da meget sjovt at læse og se, hvad der sker, men ellers er der ikke så meget at sige til det.

Men nogle rygter lægger Wind mere mærke til end andre, og det skyldes en særdeles engageret fanskare hos de tyrkiske klubber.

- Nogle gange kommer der jo på Instagram en masse fra Tyrkiet, som kommenterer en masse. 

- Jeg er efterhånden blevet vant til, at de spammer mit kommentarfelt derinde, så det er nok dem (de historier, red.), jeg lægger mest mærke til og hører om, siger Wind.

En tur på Jonas Winds Instagram-profil afslører da også, at særligt Galatasarays fans er ihærdige i forsøget på at lokke den danske landsholdsangriber til Istanbul.

Planen er 2022 - men det kan gå hurtigt i fodbold

Jonas Wind forlængede i sommer sin kontrakt til sommeren 2025, og her lagde Wind og daværende manager Ståle Solbakken en plan om, at udlandsskiftet skal ske i sommeren 2022.

Derfor får de mange rygter heller ikke Wind til at blive utålmodig, selv om han erkender, at planen ikke nødvendigvis overholdes.

- Sidst jeg skrev kontrakt var det med Ståle, og vi lagde en plan om, at det nok tidligst skulle være sommeren 2022. Men man skal aldrig sige aldrig, for vi ved ikke, hvad der sker. 

- Det kan gå hurtigt, og hvis man bliver ved at gøre det godt, kan det være, det bliver fremrykket, siger Wind og slår fast:

- Men jeg har meget at opnå her, og lige nu fokuserer jeg egentlig bare på den forårssæson, vi går i møde med FCK, hvor vi benhårdt skal gå efter at vinde Superligaen, og så må vi tage fremtiden derefter.

Wind har spillet 13 kampe i sæsonen indtil nu. Det er blevet til syv mål og et oplæg.

Han og FC København indleder jagten på det danske mesterskab, når AaB venter på udebane i forårspremieren den 3. februar. FCK overvintrer syv point efter FC Midtjylland, der er nummer et.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Jonas Dalgård
Lørdag 6. marts
Utilfreds Arteta: Hvornår er der så hånd på?
03:50
Llorente på tavlen da Stryger og co. vandt
03:44
Nej, det hedder det ikke
03:20
Juve tæt på andenpladsen efter to Morata-mål
02:52
Joachim A. kan blive månedens spiller i PL
02:38
AGF-chef om rødt kort: Aldrig nogensinde
02:01
Dortmund: Haaland havde brug for en pause
01:43
Amartey sikrede Leicester sejren kort før tid
01:35
Corona Fælles save FM21
01:25
Dortmund: Haaland havde brug for en pause
01:21
Lewandowski med hattrick i vild Bayern-sejr
01:15
Ny Barca-komet på tavlen i sejr over Osasuna
01:12
Sikker sejr: Rangers millimeter fra mesterskab
01:10
Sikker sejr: Rangers millimeter fra mesterskab
00:55
Arsenal - The Invisibles!
00:48
Cykeltråden - Ikke så skidt, Mads!
00:05
Amartey sikrede Leicester sejren kort før tid
23:59
Juve tæt på andenpladsen efter to Morata-mål
23:56
Gerrard: Vigtigste tre point nogensinde
23:53
Cykeltråden - Ikke så skidt, Mads!
23:51
Juve tæt på andenpladsen efter to Morata-mål
23:50
Vægt-tråden
23:49
Ny udfordring til de "nye" brugere! (Ny tråd)
23:44
Ny udfordring til de "nye" brugere! (Ny tråd)
23:42
Juve tæt på andenpladsen efter to Morata-mål
23:42