Luk

Congo og Tunesien spillede 1-1 og gik videre

| Africa Cup of Nations | 7 kommentarer

Infoboks

Kap Verde - Zambia 0-0
Africa Cup of Nations Gruppe B

Både Congo og Tunesien gik videre til kvartfinalen, efter de to hold her til aften spillede 1-1 i Gruppe B ved African Cup of Nations.

Tunesien kunne nøjes med uafgjort i dagens kamp mod Congo for at sikre sig avancement til kvartfinalen i African Cup of Nations. Congo var derimod afhængige af resultater fra gruppens anden kamp mellem Zambia og Kap Verde, og til Congos store held flaskede resultaterne sig.

Efter en halv time kom Tunesien i front ved Ahmed Akaichi, som fik dirigeret bolden i nettet med hovedet inde foran mål.

Den stilling holdt til et kvarter inde i anden halvleg, hvor Congos Jeremy Bokila dukkede op i feltet, dæmpede bolden og sparkede den fladt i nettet.

Stillingen holdt kampen ud, og dermed var Tunesien videre, mens Congo var afhængig af en målfattig uafgjort i kampen mellem Kap Verde og Zambia.

Det gik i Congos øjne glimrende, da opgøret endte 0-0. Dermed går Tunesien videre med fem point for tre kampe, mens Congo har spillet tre gange uafgjort og med 2-2 går videre på en bedre målscore end Kap Verde.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 23. oktober