Luk

CONMEBOL udelukker Messi i tre måneder

| Venskabskampe | 19 kommentarer
CONMEBOL udelukker Messi i tre måneder
Foto: Getty Images

Det sydamerikanske fodboldforbund CONMEBOL har udelukket Lionel Messi i tre måneder, efter argentinerens kritik ved Copa America.

Argentina spiller i efteråret testkampe mod Chile, Mexico og Tyskland, men det bliver uden superstjernen Lionel Messi.

Fredag meddelte det sydamerikanske forbund CONMEBOL således, at Messi har fået tre måneders karantæne og en bøde på omkring 335.000 kroner for sine udtalelser efter Copa America-exiten mod Chile.

Messi mere end antydede dengang, at Argentinas exit skyldes urent trav.

- Der er ingen tvivl om, at det hele er sat op for Brasilien. Jeg gider ikke være en del af denne korruption.

- Vi kunne være kommet længere i turneringen, men vi fik ikke lov at komme i finalen. Korruption, dommerne og alle andre gjorde, at folket ikke kunne nyde fodbolden, sagde Messi ifølge goal.com.

Messi har desuden allerede fået én spilledags karantæne for sit røde kort mod Chile. Den skal afsones i holdets næste tællende kamp – VM-kvalifikationen, der starter i marts 2020.


Af Mikael Blond

19 kommentarer

elly_bb 07:55          
Av av av!!! Det er lige fire venskabskampe der ryger der sammen med en lille del af en ugeløn. Så kan han lære det!!!
Cerezo 08:02          
Med kun tre venskabskampe for Argentina i perioden er dette noget af en symbolsk straf. For en 32-årig stjernespiller i en europæisk liga er det vel nærmest bare en fordel at slippe for de lange rejser til Sydamerika i løbet af efteråret. Og bødestraffen burde være et enkelt greb i lommen for en mand med Messis løn.

Udvisningen i bronzekampen var fejlagtig men Messis reaktion bagefter var i overkanten. Det er svært at se at CONMEBOL være i nærheden af at statuere et eksempel med denne straf.
danielramming 08:02          
3 venskabskampe og en kvalkamp. Kan ikke forstå at de ikke bare sagde et halvt år. Det havde været de samme kampe, men statueret et bedre eksempel. Jeg synes desuden, at det er en lidt fesen straf.
Loco Torero 08:25          
Dette kan vel næppe betegnes som en straf. Karantæne i 3 venskabskampe - hvor herre til hest! Hvis det er niveauet for straffen, for at man kan komme med beskyldninger om korruption til højre og venstre, ja så har man da i hvert fald ikke gjort meget for at det ikke skal ske igen.
elly_bb 08:33          
Det er fire venskabskampe han misser. Chile, Mexico og Tyskland er fastlagt, men der er endnu en dato for venskabskamp, hvor modstanderen blot ikke er fundet endnu.
Jpp 09:01          
"Av av av!!! Det er lige fire venskabskampe der ryger der sammen med en lille del af en ugeløn. Så kan han lære det!!!"

Det er fuldstændig til grin så lav og lille en straf det her er. Man ved hvor meget sydamerikansk fodbold har kæmpet med korruption, og så er det her resultatet af at udtale sig på den måde.

Messi tjener £1,7m brutto om ugen - en bøde på £41k er fuldstændig latterligt.
DonHertz 09:34          
Til grin, intet mindre.
Onsdag 21. august