Luk

Conte bænker Eriksen til CL-kamp i Ukraine

| Champions League | 9 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk
Champions League gruppe B (25/11)
Oddset 1,52 4,40 5,80
bet365 1,50 4,50 6,00

Christian Eriksen er ikke i startopstillingen i Inters udekamp mod Shakhtar Donetsk i Champions League.

Da Inter i første gruppekamp i Champions League spillede 2-2 mod Mönchengladbach, var det med Christian Eriksen i startopstillingen, men til italienernes anden kamp i gruppen er det ikke tilfældet.

Inter møder tirsdag aften ukrainske Shakhtar Donetsk på udebane, men det bliver altså med landsholdsprofilen på bænken fra start.

I Inters første fem Serie A-kampe har Eriksen spillet en times tid i to af dem, fået to kortere indhop og ikke fået spilletid i den sidste.

Der er kampstart mellem Shakhtar Donetsk og Inter klokken 18.55.

Inters startopstilling:

Samir Handanovic – Danilo D'Ambrosio, Stefan de Vrij, Alessandro Bastoni – Achraf Hakimi, Marcelo Brozovic, Arturo Vidal, Ashley Young – Nicolo Barella – Romelu Lukaku, Lautaro Martinez


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

OC 17:55          
Før hylebrigaden kommer på barrikaderne, så har han spillet de sidste to kampe fra start, og Conte roterer hyppigt på midtbanen. Sidst var det Barella der måtte på bænken, før det Brozovic.

Der er intet odiøst i det her.
Mummisball 18:08          
De taber alligevel i aften..
Volle26 18:39          
Det bliver den sædvanlige fejlslagne Conte-taktik med først at skifte Eriksen ind efter 80+ minutter = alt for sent for en spiller som Eriksen, der har brug for tid for at komme ind i spilrytmen og udfolde sin kreativitet.
Eriksen skal væk fra Inter. Martin shoots må op i omdrejninger den næste måneder og prøve at få Eriksen til en klub, der spiller mere kreativ fodbold som fx PSG eler en top-5 klub i PL.
Slettet(172128201611) 18:44          
Der er dog absolut ingen tvivl om at den midtbane der bliver stillet med i aften er Contes favorit. Barella er en vanvittigt god spiller, men det er alligevel trist, at en spiller som sådan set ikke er 10´er åbenbart er foran Eriksen i køen til 10´er positionen.
Men på den anden side er det heller ikke en playmaker som Conte gerne vil have på den positionen. De spiller ham i hvert fald meget sjældent uanset hvem der spiller pladsen. Det er lidt mærkeligt at se på faktisk.
Volle26 19:02          
Enig. De spiller netop i meget høj grad udenom Eriksen. Og derfor får han ikke lov til at udfolde sig som playmaker. Men man må også bare sige, at Barella har leveret langt bedre end Eriksen under de rammer Conte har udstukket. Så der er desværre intet overraskende i, at Conte starter med Barella frem for Eriksen
km2014 19:50          
Den måde som danskerne skriver om eriksen, så er det mig en gåde at han er blevet forbigået som
Ballon dor i snart 7-8 år...en skandale, nu hvor han er så VANVITTIG god...ifølge danskerne
Volle26 20:59          
Præcis som forudsagt. Eriksen kommer først ind efter ca. 80 min hvor kampen er gået ind i en fase hvor Shaktar bare skal have tiden til at gå med fripsark og udskiftninger, så de kan få det ene point. Alt for lidt tid og plads til at gøre en forskel. Og fiakso-resultat for Conte, der generelt reagerede for sent med sine udskiftninger i en 2. halvleg hvor Inter intet kreativt leverede og slet ikke levede op til den gode første halvleg. Eneste trøst er at Conte ryger som træner hvis de ikke går videre i CL (med mindre de i stedet hiver mesterskabet hjem).
Mandag 23. november