Luk

Conte: Bryder mig ikke om en vanvittig kamp

| Conference League | 0 kommentarer

Antonio Conte forklarede efter sin debutsejr med Tottenham torsdag aften med 3-2 over Vitesse, at han ikke bryder sig om den slags kamp. Den var nemlig vild, og så kan alting ske.

Antonio Conte fik sin debut som Tottenham-manager torsdag aften i Europa League på hjemmebane mod Vitesse med Jacob Rasmussen og Nicolai Baden med fra start.

Det blev dog ikke helt en kamp efter den italienske managers hoved, selvom Tottenham i sidste ende hev en 3-2-sejr hjem, for kampen bød på tre røde kort og en score, som Tottenham ikke formåede at holde styr på, trods det at det kom foran 3-0.

- Det var en vanvittig kamp. Normalt bryder jeg mig ikke om den slags kamp – en vild kamp betyder, at alting kan ske. Men på samme tid synes jeg, at vi burde vinde, og vi vandt, sagde Conte efter kampen til BT Sport og fortsatte.

- Vi var ved at vinde 3-0, indkasserede så to mål vi kan undgå. Efter det røde kort var vi i problemer. At vinde mens vi led, er godt for det her hold, de her spillere.

Conte startede altså med en sejr, men han lagde efterfølgende ikke skjul på, at der var en del at arbejde med, og at det var svært at finde tiden til arbejdet lige nu med kamp i Premier League rundt om hjørnet mod Everton.

- De havde brug for at styrke deres selvtillid. De var nødt til at arbejde en hel del. Problemet er, at vi skal finde tiden til at arbejde. Vi har to dage til den næste kamp (mod Everton søndag, red.), så er det landskampspause.

- Vi har brug for lidt tålmodighed, for vi har brug for at arbejde med mange aspekter – taktisk og fysisk. Jeg er ikke bange for arbejde. Jeg ved, at du kun kan opnå vigtige mål gennem hårdt arbejde, sluttede Conte til BT Sport.

Conte og Tottenham møder Everton på søndag ude klokken 15.00.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Søndag 16. januar