Luk

Conte: Det var Eriksens bedste kamp i Inter

| Serie A | 15 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Inter 0-3
Serie A
5' 0-1 Lautaro Martinez
57' 0-2 Lautaro Martinez
66' 0-3 Romelu Lukaku

Antonio Conte storroser Christian Eriksen for indsatsen i søndagens Milano-derby, som Conte kalder for Eriksens bedste præstation i Inter-tiden.

Christian Eriksen var i forrygende form, da han og Inter søndag vandt 3-0 over Milan i Serie A-topkampen.

Efter kampen fortalte Antonio Conte til den italienske presse, at han var stolt over Eriksens udvikling, men Inter-træneren storroste også Eriksen overfor Inters egen medie-kanal.

Det skriver TV 2.

- Jeg har fortalt Christian, at det var hans bedste kamp her i klubben. Han gjorde alt, hvad jeg bad ham om. Han var den ene af to playmakere, men han tog også dybdeløbene, når han fik chancen. Han gjorde det virkelig godt både med og uden bold, siger Conte til Inter TV og tilføjer:

- Vi har nu fundet en løsning med ham. Han har justeret sit spil, så det passer til os. Det gør mig både stolt og glad. Det giver en ekstra dimension i vores spil.

- Jeg er sikker på, at han kan gøre det nednu bedre. Vi forventer mere af ham.

Eriksen og co. er nummer et i Serie A med fire point ned til Milan på andenpladsen.


Af Jonas Dalgård

15 kommentarer

Slettet(531755212202) 12:35          
Fedt med noget succes til CE. Håber på at vi kan få en "dansk" italiensk mester i år, når nu både Inter og AC Milan er med fremme. Det er begge fede traditionsrige klubber. Under alle omstændigheder må vi håbe Juve ikke ender med at fedte titlen hjem igen. Det er dræbende for fodbolden med alle disse "evige" mesterhold. Specielt når de spiller så kedeligt som Juve, så kan det bedre accepteres med Bayern der spiller noget af det allerbedste fodbold i Verden pt. og også er en traditionsklub, modsat de nyrige klubber som PSG og Man. City - der simpelthen ikke er til at holde ud, da man ikke bør kunne købe sig til titler, slet ikke med dodgy Mellemøst stater som ejere...
kek 13:08          
Hvad er forskellen på om det er kinesiske penge eller Qatar penge der betaler gildet? Qatar Airways spytter penge i Bayern München og sådan kan man bare blive ved. Man City er en traditionsrig klub ala Bayern; hvori består den store forskel på Bayern og City som gør at du hader City så meget?
Pindhunden 13:12          
Det er dejligt, at Eriksen endeligt har fået lidt medvind i Inter, men jeg synes stadig, at han spiller en smule med håndbremsen trukket. Helt sikkert efter Contes anvisninger.
guus 13:18          
DET var Eriksen bedste kamp for inter ? Og derfor fik han selvfølig ikke mere end 80 minutter . Eriksen spillede en normalt ordentligt kamp. Hvorfor han bliver betalt for. Jubler i Danmark er bare ynkeligt. Wow Wow wow. Stort Jubler fra en desperat fattig fodbold land.
Non-negotiable 13:19          
guus
Din sørgelige troll
porkheimer 13:22          
@guus: Conte jubler over Eriksen. De fleste kommentarer herinde var faktisk ret afmålte.
km2014 13:50          
Bayern blev jo først en storklub i 70erne...før det var de bare en "ligegyldig" klub i Tyskland...De brugte 70 år på at blive en storklub.
PSG blev oprettet i 1970. De har arbejdet sig op til toppen ligesom Bayern.
Den økonomiske sprøjtning som begge klubber løbende har fået har gjort dem til topklubber.
City har altid været en midter/bund klub i England...indtil de blev købt.
Så spørgsmålet er bare: hvad er en traditionsklub?
Real og Barca der i snart 100 år er blevet båret af regiment og forbundet?
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts