Luk

Conte forbyder smør og ketchup i Tottenham

| Premier League | 61 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Rennes
Europa Conference League Gruppe G (09/12)
Oddset 2,05 3,70 3,10
bet365 2,25 3,60 2,90

Antonio Conte har gjort specifikke madvarer forbudt i Tottenham, herunder smør og ketchup. Emerson Royal mener, at forbuddet kan gøre hele forskellen i præstationerne.

Med Antonio Contes tilgang i Tottenham Hotspur er der kommet disciplin i klubben. Conte har bragt en hård træning i klubben og forbudt flere madvarer overfor spillerene.

Den nytiltrådte Tottenham-træner ønsker at finde en ny vindermentalitet frem i spillerne, og dette er noget, højre-backen Emerson Royal er begejstret over.

- Vi lærer, hvad det betyder at lide. Vi ved, at Conte er super konkurrencedygtig, og hvis vi lider, er det vejen til succes, siger Emerson Royal til Sky Sports.

Netop forbuddet mod specifikke madvarer er Emerson Royal overrasket over. Han mener dog, at forbuddet er vigtigt for deres præstationer.

- Jeg har aldrig set noget lignende. I starten var det en overraskelse og en smule svært at overholde, men det er vigtigt for vores præstationer. Disse detaljer kan gøre hele forskellen, siger Emerson Royal.

- Jeg kan godt lide ketchup, men jeg er vant til ikke at spise den slags. Så det er ikke noget problem.

- Smørret er også væk. Han har understreget vigtigheden i, at vores kropsfedt er lav, og han har derfor gjort noget mad forbudt.

Tottenham tager torsdag aften imod Mura på udebane i Slovenien.


Af Jeppe Brøgger Nielsen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december