LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Conte forlanger koncentration før Barca-møde

| Champions League | 5 kommentarer
Highlights: Pedro headede Chelsea i FA Cup-semifinalen
Vardy sikrer forlænget spilletid
Alvaro Morata! Chelsea foran mod Leicester i FA Cup-kvartfinalen
FA Cuppen: United, Chelsea og Spurs kæmper for at redde noget af sæsonen
Conte forlanger koncentration før Barca-møde
Foto: Getty Images

Infoboks

Cardiff - Chelsea
Premier League (31/03)
bet365 9,00 4,20 1,40
NordicBet 7,80 4,50 1,49

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Nøglen til avancament i Champions League-kampen mod FC Barcelona ligger i en koncentreret indsats, siger Chelsea-manager Antonio Conte.

Chelsea skal score for at avancere fra onsdagens Champions League-opgør mod Barcelona.

Det får dog ikke Chelsea-træneren, Antonio Conte, til at blæse til angreb forud for onsdagens returopgør.

Omvendt fokuserer Conte på til dagens pressemøde, at Chelsea skal levere en koncentreret indsats og stå komptakt gennem hele kampen, hvis holdet skal spille sig i kvartfinalerne.

- Barcelona vil forsøge at dominere kampen ved at have bolden meget, ved at finde rummene mellem vores kæder og derigennem skabe chancer, siger Conte på onsdagens pressemøde ifølge Chelseas hjemmeside.

Den første kamp mellem de to hold endte 1-1 på Stamford Bridge. Her spillede hjemmeholdet næsten fejlfrit ifølge Conte.

En pasningsfejl fra Andreas Christensen var med til at skabe det udlignende mål for Barcelona.

- I første kamp spillede vi virkelig godt - næsten perfekt, siger Conte.

- Når man møder en klassemodstander som Barcelona, bliver man nødt til at spille en fejlfri kamp, hvis man vil have nogle forhåbninger. Det gjorde vi i første kamp - pånær fra en fejl, som blev straffet.

- Resultatet giver Barcelona en fordel, men omvendt ved vi, at deres filosofi er at angribe, og det vil de også gøre i morgen.

Antonio Rudiger er tvivlsom til opgøret, mens Ross Barkley og David Luiz ikke er med i Chelsea-truppen på grund af skader.

Ottendedelsfinalen fløjtes i gang onsdag klokken 20.45.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

5 kommentarer

BerlinerDK 21:35          
Hvor er han dog demanding hehe
Tropico 01:39          
Man skal vel bare sørge for, at Willian ikke får unødigt meget plads på kanten af feltet - ellers har Chelsea jo intet at komme med. De havde jo kun tre langskud i første opgør - dén fejl begår Busquets ikke i aften. Jeg tror på en 2-0 på mål af Messi og Suárez.
jakeyboi 02:58          
Det samme kan siges om Barcelona, de fik stort set ikke skabt en eneste stor chance, fantastisk præstation af Chelsea. Jeg tror på at de kan komme videre
Cfever 06:48          
Man skal vel bare sørge for, at Willian ikke får unødigt meget plads på kanten af feltet - ellers har Chelsea jo intet at komme med. De havde jo kun tre langskud i første opgør - dén fejl begår Busquets ikke i aften.
Jeg har virkeligt svært ved at forstå, at en som bruger så meget tid på bolds forum som dig Tropico kan forstå så lidt om fodbold. Det var tydeligt Barcas taktik at lukke rummene bag dem ved at stå langt tilbage, når Chelsea kom op på den sidste 1/3. Det betyder at der kommer plads på kanten og udenfor feltet, hvorfor man kan skyde fra distancen. Ved at skubbe op, når Chelsea har bolden deromkring, kommer der rum bagtil som Chelsea kan spille i. Det er alt for simpelt at sige man bare skal skubbe op og lukke skud udefra og tro at der så ikke kan ske noget ... Derudover utroligt at du mener alle langskudene falder tilbage på Busquets. Det var en fejl af Barcas forsvar generelt omkring målet, men de to andre falder sgu ikke rigtigt tilbage på en enkelt spiller, men nærmere taktikken. Men giv endelig plads bagtil som Willian og Hazard kan spille i, så må vi se om de ikke kan udnytte det.
Tropico 19:48          
Derudover utroligt at du mener alle langskudene falder tilbage på Busquets. Det var en fejl af Barcas forsvar generelt omkring målet, men de to andre falder sgu ikke rigtigt tilbage på en enkelt spiller, men nærmere taktikken. Men giv endelig plads bagtil som Willian og Hazard kan spille i, så må vi se om de ikke kan udnytte det.
Jeg tror du misforstod min pointe som var, at Busquets til opgøret i aftes var blevet klar over trulsen fra Willian, og derfor have stor fokus på at undgå dette. Jeg nævner jo på intet tidspunkt, at dét var Busquets fejl - nærmere, at det var en fejl, at de ikke var klar på skuddene. Når der kommer to stolpeskud og ét mål på næsten identiske muligheder i samme kamp, så er det en fejl, at man ikke var forberedt på denne.
Tirsdag 19. marts