LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Conte glæder sig over angrebsmuligheder

| Premier League | 5 kommentarer
Highlights: Chelsea holdte legestue på Stamford Bridge
Conte glæder sig over angrebsmuligheder
Foto: Chelsea
Antonio Conte var glad for at se Alvaro Morata gøre comeback mod West Bromwich. Han forventer samtidig, at reserven Olivier Giroud vil få en vigtig rolle for Chelsea.

Chelsea har haft svært ved at finde en stabil reserveangriber i de seneste sæsoner, og nu prøver klubben så med Olivier Giroud.

Franskmanden fik chancen i Chelseas 3-0-sejr over West Bromwich, hvor han senere blev afløst af Morata. Og Chelsea-manager Antonio Conte har stor tro på begge sine angrebsesser.

- Med Morata ude var vi nødt til at spille med Giroud. Det er vigtigt at have en opspilsstation som ham, og han kan vise sig at blive en meget vigtig spiller for os.

- Samtidig fik jeg nogle gode svar ud af Moratas indhop, og det var positivt. Vi har brugt en måned på at finde en kur mod hans rygsmerter, og det går den rigtige vej. Han skal stadig finde tilbage til formen, men vi må være glade for fremskridtet, siger Conte ifølge BBC.

Morata afløse Giroud med en halv time tilbage af mandagsopgøret på Stamford Bridge.

Stream Arsenal – Chelsea på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Baunsgaard

5 kommentarer

Kiw2000 03:05          
2 primært stærke i luften. Mangler en ang. Som kan med fødderne.. aka Michy, Dortmund nyder ham
bruger 144986 03:37          
Kiw2000.... hold nu den kæ.. :-)
Kiw2000 04:01          
Har du ondt i røven? Typisk "bruger " ting
Alle Achtung 07:36          
Lad endelig Michy blive i Dortmund
Hzn 10:24          
@kiwi
Nu er Michy intet pragteksemplar med fødderne. Han har lavet nogle fine mål for Dortmund, men imo. er der stadig ikke nogle Chelsea-fans, som virkeligt savner ham.

Jeg tror personligt at Conte foretrække at have en spiller som Giroud, der kan kommer ind til sidst i kampene og udgøre en massiv trussel i luftrummet. Ligeledes er han en ideel spilstation grundet hans fysik, hvorfor han videre kan skabe tid og plads til de kreative spillere. Det synes jeg fint man så i går.

En ting er at Hazard i sig selv er fremragende mand-mod-mand, men anden ting er, at han nu kan ´nøjes´ med at sætte en eller to spillere, da Girouds tilstedeværelse trækker en - og ofte to - forsvarsspillere væk. Denne egenskab havde Michy ikke i samme grad.

Jeg håber dog at Bats fortsætter den fine form hos Dortmund. Det danner bestemt grundlag for at han kommer tilbage til London med tanken fuld af selvtillid til sommer - og så bliver kampen om angrebspladsen interessant. Krydret med Abrahams tilbagevenden, samt Hudson-Odois udvikling, kan det vise sig at blive yderst farligt.

Jeg tror dog personligt, at en eller to af disse sendes afsted på lån igen, når den tid kommer.
Fredag 18. januar