Luk

Conte hylder helten Eriksen: Del af projektet

| Coppa Italia | 29 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan 2-1
Coppa Italia
31' 0-1 Zlatan Ibrahimovic
58' 0-1 Zlatan Ibrahimovic
71' 1-1 Romelu Lukaku
90' 2-1 Christian Eriksen

Antonio Conte jubler over Christian Eriksens fornemme mål mod AC Milan og forsikrer, at danskeren bliver i Inter denne vinter.

Christian Eriksen har længe lignet en færdig mand i Inter, men tirsdag stjal danskeren endelig overskrifter for en præstation på banen.

Ved stillingen 1-1 i Coppa Italia-braget mod AC Milan krøllede Eriksen et frispark direkte i kassen på smukkeste vis og sendte dermed Inters lokalrivaler ud af pokalturneringen.

Efter kampen blev Inter-træner Antonio Conte naturligvis spurgt til Eriksen, som ifølge italieneren ikke er på vej væk fra klubben.

- Nu har jeg i en måned sagt det samme; det her er Inter-truppen. Ingen vil komme og ingen vil gå. Jeg bliver ved med at sige det, men ingen lader til at tro på mig.

- Vi arbejder med Eriksen på et taktisk niveau for at finde et alternativ til Brozovic, for det har vi ikke i truppen, siger Conte ifølge Football Italia.

En god fyr – måske for god

Antonio Conte benyttede også lejligheden til at sende stor ros i retning af Christian Eriksen, som han dog savner en smule vildskab fra.

- Christian er en meget intelligent fyr. Han har kvalitet, han er en del af projektet, og jeg er glad for, at han scorede det mål. Jeg ønskede virkelig, at han skulle tage frisparket, for vi kender alle den kvalitet, han har på dødbolde.

- Han er meget genert, så jeg håber, at dette mål kan ryste ham i gang og få ham til at komme ud af sin skal. Vi kan alle godt lide ham, for han er en god fyr – måske for god! Han skal være mere determineret, siger Conte.

Christian Eriksen kom til Inter fra Tottenham for et år siden, og den 28-årige dansker har kontrakt til 2024 i Milano-klubben.


Af Martin Schmidt

29 kommentarer

Martinovic 23:58          
Magen til dobbeltmoral. En skam Eriksen ikke fik et skifte igennem, for han bliver aldrig stamspiller.
Coral 00:00          
More like: We ain´t got money so his ass better stay here.
hestdk 00:04          
Det er tosset, at man får en god spiller, som har gjort det godt, hvor han kom fra, og så vil han absolut forsøge at ændre i hans personlighed. Det er da hul i hovedet med en 28-årig etableret spiller.
fritsedslev 00:19          
Jamen Conte har da ret: Eriksen mangler temperament og vildskab, og ligesom tekniske færdigheder kan trænes kan personlighed også. Så kom ind i kampen, Christian, og vis at det er dig, der skal være styrmanden i Inter - eller slå i bordet, og sig at nu finder du dig fandengalemig ikke i at sidde på bænken længere, så det er spilletid eller transfer nu!
haraltidret 00:22          
Jeg tror også Conte kan have en pointe ifht Eriksens temperament eller mangel på samme. Eriksen behøver ikke gå og skjule sig. Han er en klassespiller, spørgsmålet er bare om han selv altid har den fornødne tro på egne evner.
grumblesnake 00:22          
@hestdk, ja det er desværre en del af kulturen at man helst skal have alle følelserne uden på kroppen. For Eriksen er hans "pokerfjæs" også en del af hans spil, som gør ham svær for modstanderen at aflæse. Men i Italien bliver det åbenbart opfattet som om en slags "melankolsk" ugidelighed.

For mig er den netop charmen ved Eriksen, at han aldrig har været en rigtig "stjernespiller", forstået på den måde, at holdet altid kommer før ham.

Det er der selvfølgelig lidt dansk jantelov over, men nogle gange er det ikke så skidt.
li.gla.makker 01:57          
Tager Antonio Conte selv sit tøj på om morgenen?
Lørdag 6. marts