Luk

Conte: Løb en risiko med halvskadet midt

| Champions League | 5 kommentarer

Infoboks

Mönchengladbach - Inter 2-3
Champions League gruppe B
17' 0-1 Matteo Darmian
45' 1-1 Alassane Plea
64' 1-2 Romelu Lukaku
73' 1-3 Romelu Lukaku
76' 2-3 Alassane Plea

Antonio Conte holdt halvskadede Nicolo Barella på banen, fordi Christian Eriksen og Stefano Sensi ikke har lige så meget defensiv styrke, som sine holdkammerater.

Inter vandt tirsdag aften 3-2 over Gladbach i Champions League, men nok en gang måtte Christian Eriksen se til fra bænken.

Det kunne ellers have været aktuelt at sende en midtbanespiller på banen for Inter-træner Antonio Conte, for midtbanespiller Nicolo Barella døjede med lægproblemer i pausen.

Men hverken Eriksen eller Stefano Sensi, som også var på bænken, besidder den defensive styrke, som der var brug for onsdag aften, fortæller Conte, der blev spurgt ind til midtbanens stærke præstation i kampen.

- Vi gjorde det godt som et hold, men det er klart, at midtbanen kan være forskellen i en kamp. Glem ikke, at det var Marcelo Brozovic' første kamp, efter han har været ude med coronavirus, siger Conte ifølge Football Italia og fortsætter:

- Nicolo Barella spiller konstant, og han havde et problem med læggen i pausen, men vi havde Stefano Sensi og Christian Eriksen, som begge bidrager med kvalitet, men ikke så meget defensiv styrke som de andre.

- Vi løb en risiko ved at holde Barella på banen, og Roberto Gagliardini er en pålidelig spiller på alle måder.

De tre centrale midtbanespillere, Barella, Brozovic og Gagliardini, spillede alle fuld tid.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. januar