Luk

Conte: Sæson for Spurs bliver hårdt arbejde

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Norwich 3-0
Premier League
10' 1-0 Lucas Moura
67' 2-0 Davinson Sánchez
77' 3-0 Heung-Min Son

Antonio Conte betoner efter 3-0-sejren over Norwich, at resten af sæsonen fortsat vil indeholde hårdt arbejde for Tottenham, hvor et solidt fundament skal bygges.

Antonio Conte og Tottenham fik tredje sejr på stribe i Premier League søndag, da de vandt med 3-0 over Norwich på hjemmebane.

Sejren var den største af slagsen for Conte i Spurs, men selvom han glædede sig over den komfortable dag på kontoret, understregede han, at sæsonen fortsat ville kræve hårdt arbejde i Tottenham.

- Vi er nødt til at bygge en solid base og et godt fundament, hvis vi vil prøve at blive konkurrencedygtige i fremtiden og kæmpe for noget vigtigt, indledte Conte ifølge BBC Sport efter sejren over Norwich og fortsatte.

- Jeg ved for Tottenham, at det vil blive en sæson med hårdt arbejde. Hårdt arbejde, understregede Conte.

Om kampen fandt Conte, at den var svær trods de overbevisende cifre på måltavlen.

- Jeg ikke synes, at kampen var nem. Med slutresultatet er vi nødt til at være tilfredse og med tre mål og et cleansheet.

- Men vi skal forbedre os. At få tre point er vigtigt for selvtilliden og tabellen. Vi er begyndt at arbejde på bare én måned. Vi gjorde det godt, selvom Norwich spillede en god kamp.

Tottenham ligger nu nummer fem i Premier League, hvor de siden Contes ankomst har vundet tre ud af fire mulige kampe.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar