Luk

Conte smiler: Real kan ikke græde over fravær

| Champions League | 6 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan
Coppa Italia (26/01)
Oddset 2,00 3,70 3,40
bet365 2,00 3,50 3,60

Antonio Conte mener ikke, at Real Madrid kan være særligt bekymret over flere fravær, når man er en klub af den størrelse.

Inter og Real Madrid mødes onsdag i Champions League, og her må Real Madrid blandt andet undvære kaptajn Sergio Ramos, Karim Benzema, Federico Valverde, Luka Jovic og Eder Militao.

Men de mange fravær kan Real Madrid ikke bruge som nogen undskyldning, mener Inter-træner Antonio Conte.

- Jeg synes ikke, at Real Madrid kan græde i den henseende. De har stadig et komplet og stærkt hold bestående af spillere fra Real Madrid. 

- Det faktum, at der snak om deres fraværende spillere får mig til at smile, sagde Conte ifølge Football Italia på et pressemøde tirsdag, hvor han understregede vigtigheden af opgøret efter en sløj start i Champions League:

- For os repræsenterer kampen en finale. Efter nederlaget i Madrid og de to tidligere uafgjorte kampe, så har vi ikke mange veje ud.

- Det bliver en svær kamp, for vi ved, hvilket hold Real er, og det viser den seneste historie også. Hvis vi vil, så kan vi gøre det, og det beviste vi også i den sidste kamp. Vi kan spille godt med ydmyghed og opmærksomhed. Vi skal vinde.

Inter er sidst i gruppe B i Champions Laegue med to point. Nummer tre er Real Madrid på fire point, som Shakhtar Donetsk også har på andenpladsen. Nummer et er Mönchengladbach, som har fem point.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

km2014 17:56          
Du ved godt hvad hans mellemnavn er? Ik?
Antonio "Ipocrita" Conte
Antonio Hykler Conte
Superliga-bold 18:26          
Haha! Kæft en hykler!

Fedt indlæg RaSMuS
Fjelle80 19:02          
@RaSMuS

Den artikel du linker står der da at de vandt over Brescia.

Og jeg synes da ikke at de citater fra ham i artiklen er klager. Han kalder det mærkeligt, og man må da give ham ret i at 7 kampe på 21 dage er et presset program. Og så roser han sine spillere.
Return_of_the_Mølbat 20:35          
Klart klart, det er jo kun klubbens to bedste spillere, der er ude med skader (Ramos og Benzema)...
Dertil kommer 2. valget i angrebet og 2. valget i midterforsvaret, der er ude pga. covid (Jovic og Militão).
Slettet(102232210801) 23:26          
vi håber da alle stadig Inter vinder. Ka ikk se nogen i reals forsvar stoppe Lukaku. Varane ligner jo en spejder dreng ved siden af det bæst fra Belgien.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar