Luk

Corlu benægter skældsord om Louatis mor

| 3F Superliga | 47 kommentarer

Infoboks

Rezan Corlu er rasende over, at Hobro i sin forklaring til Fodboldens Disciplinærinstans har skrevet, at Corlu kaldte Imed Louatis mor for 'en luder'.

Fodboldens Disciplinærinstans har onsdag ikendt Hobro-angriberen Imed Louati to dages karantæne, fordi han spyttede Lyngbys Rezan Corlu i ansigtet under en tumult i kampen om nedrykning.

I Hobros forklaring til Fodboldens Disciplinærinstans skriver Hobro, at Louati blev provokeret af, at Rezan Corlu kaldte Louatis mor for 'en luder'.

Den forklaring benægter Corlu, der er rasende over, at Hobro forklarer sig sådan.

Det siger Corlu til bold.dk.

- Jeg benægter, at jeg har kaldt Louatis mor for en luder, som Hobro udtaler. 

- Jeg kan også læse mig frem til, at det i Louatis kultur er en krænkelse at kalde ens mor for en luder, og det synes jeg er lidt komisk, fordi Louati og jeg er fra præcis samme kultur, og vi er begge vokset op med de samme værdier, fordi vi begge er muslimer. 

- Det er dårlig stil af Hobro, at de skaber et dårligt ry omkring mig, og på den måde beskytter sig selv, når de har en spiller, der ikke kan opføre sig ordenligt. De skal måske kigge indad. For mig virker det til, at de synes, det er okay, at man spytter på folk.

Hvis du ikke kaldte hans mor for en luder, hvad sagde du så?

- Jeg sagde ikke rigtig noget. Der var tumult, efter jeg puffede til Babayan, og det skabte kaos, som jeg ikke havde regnet med.

- Spillerne kom hen til mig, og der blev sagt en masse ting, jeg ikke kan huske, men jeg kan sætte en fed streg under, at jeg ikke sagde noget dårligt. Jeg sagde 'keep talking', fordi de synes, jeg provokerede dem, men det føler jeg ikke, jeg gjorde.

- Jeg har aldrig sagt noget nedladende om nogens familie, mødre, fædre eller noget. Det ligger langt under mine værdier, og sådan er jeg ikke opdraget. 

- Alle, der kender mig, ved, at jeg kommer fra en god familie, og at jeg er opdraget ordentligt. Så jeg synes virkelig, det er dårligt stil af Hobro, at de skriver det.

Du siger, du ikke helt kan huske, hvad der bliver sagt. Hvordan er du sikker på, at du ikke har sagt noget dårligt?

- Der har ikke været noget nedladende om nogens familier. Slet ikke fra nogen.

- Det er klart, man ikke kan huske det hele, for der var minimum 20 personer i kredsen, men jeg kan skrive under på, at jeg ikke sagde noget dårligt. Det lover jeg.

Har du snakket med dine holdkammerater, om de kan huske det?

- Nej, og det er ikke så vigtigt. Men jeg kan sætte en fed streg under, at jeg ikke har sagt noget nedladende omkring Louatis mor. Det giver ikke mening oppe i mit hoved, at Hobro siger det. 

- Om nogen er jeg den, der ved, at man ikke siger noget om den slags ting, fordi vi har samme kultur.

- Det er rigtig dårlig stil af Hobro, at de skal skabe sådan et ry om mig. Det ligger ikke til mig eller min natur.

- Jeg er rasende, jeg synes virkelig, det er dårlig stil.

Hvad tænker du om den karantæne, som Louati har fået?

- Det vil jeg ikke kommentere på.

Hobro skriver også, at du startede hele tumulten. Forstår du, at folk er utilfredse med dit skub på Edgar Babayan?

- Jeg kan sagtens forstå, at folk er utilfredse. Jeg har også set situationen efter, hvor jeg kommer løbende og skubber til Babayan. Det gør, at situationen eskalerer, men det var ikke min hensigt, at jeg skulle skabe kæmpe ravage.

- Jeg følte, at Babayan svinsk sparkede Andre Riel ned i stedet for bare lige at spænde ben. Det bryder jeg mig ikke om, fordi jeg følte, det var forkert.

- Jeg ville hjælpe og vise, at jeg var der for min holdkammerat. Selvfølgelig skulle jeg ikke skubbe, det er klart, men skub ser man også tit i fodbold. Patrick Mortensen skubbede til Andreas Maxsø uden at få rødt kort, det sker tit i fodbold.

- Selvfølgelig, ser det forkert ud, når situationen eskalerede, som den gjorde, men der var ikke noget ondt ment i det, overhovedet. Jeg ville ikke være flabet eller provokerende, det var ikke min hensigt.

- Det så forkert ud efterfølgende.

Fortryder du det?

- Jeg fortryder ikke, jeg ville hjælpe min holdkammerat, men jeg fortryder, det eskalerede, som det gjorde, siger Corlu.

Rezan Corlu fik selv rødt kort i situationen og starter dermed næste sæson i karantæne hos Brøndby.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Jonas Dalgård

47 kommentarer

Aussie 13:19          
Nå ja, indtil Transfervinduet for alvor kommer i gang kan vi da underholde os selv med en 30-40 Corlu vs. Louati tråde :P
Genius 13:22          
Kæreste Corlu. Anskaf dig bedre rådgivere.
Louati og/eller Hobro behøver slet ikke at forsøge at stille dig i et dårligt lys, den klarer du helt selv.
Undskyld din egen vanvidsopførsel og så lad fødderne tale, færdig arbejde.
Bruger1711823 13:25          
Svarer til Louati benægter han spyttede på Corlu. Han spyttede men vinden tog den.

Vildt nok at påstå man ikke har sagt A men i øvrigt ikke kan huske en dut af hvad han har sagt
Dentolvtemand 13:25          
Det ligner altså også at han holder fingeren op for munden og tysser på Louati. At Hobro så kører med på det de selv kalder for den værst tænkelige æreskrænkelser i Louatis kultur virker sjovt, da der ingen Hobro folk er i nærheden af situationen.

Helt personligt tror jeg at Louati er fuld af lort, fordi han skal forsøge at forsvarer sin tåbelige handling, at Hobro så er så amatøragtige at kører videre på den, jamen det er jo bare rent til grin.
TST 13:26          
Kæft´ en klovn!
Verdens største selvmål!
Blodpenge 13:31          
Jeg kan ikke se hvorfor Hobro/Louati skulle lyve. Han har sagt han gerne vil væk fra klubben og er nok snart fortid i Hobro. Dog kan jeg godt se hvorfor Corlu vil lyve i den her situation
Crusader 13:38          
Selvfølgelig lyver Louati - tror på ingen måde Corlu, uanset hvad man mener om ham, har kaldt hans mor en luder.
Onsdag 12. august
Tirsdag 11. august