Luk

Corlu: Brøndby-gennembrud er det ultimative

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 2,40 3,60 2,70
NordicBet 2,45 3,65 2,65
Oddset 2,50 3,50 2,65
YouBet 2,50 3,60 2,65

Det ultimative mål for 22-årige Rezan Corlu er at slå igennem i Brøndby, fortæller han til 3point.dk.

Rezan Corlu er lige nu udlejet til Lyngby Boldklub, men tirsdag havde han alligevel tid til at slå vejen forbi Brøndby Stadion for at sætte sin underskrift på en ny kontrakt i klubben, der ejer ham.

Den nye og forbedrede kontrakt løber til 2023 i stedet for 2022, og den er et bevis på, at klubben tror på den 22-årige offensivspiller, fortæller han selv til 3point.dk.

Han startede i Brøndby, da han var helt lille, og selvom han har været en tur forbi Roma i løbet af de seneste år, så er det altså gennembruddet i Brøndby, der fylder alt, når han drømmer om fremtiden.

- Det vil være det ultimative for mig. Alle, der kender mig, ved, hvor meget Brøndby betyder for mig. Jeg startede i klubben, da jeg var fire år, det siger nok det hele. Det er virkelig en kæmpe drøm.

- Jeg føler, timingen er rigtig nu. Nu må vi se, hvad der sker, om det bliver nu eller til sommer, men jeg er i hvert fald klar nu. Det bliver godt med comeback i den gule trøje, siger Corlu til 3point.dk.

Rezan Corlu har siden i sommer været en stor profil for Superliga-oprykkeren Lyngby Boldklub, hvor det er blevet til fire kasser og seks oplæg i 15 kampe i den bedste række.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

Pedro1 17:30          
Tak for et godt bekendtskab og jeg håber, at klubberne finder ud af et skifte nu!

Det giver ikke mening, at beholde Corlu, da målet for ham er nået.

Lyngby har gjort ham til en stor profil i superligaen og han har præsteret voldsomt de sidste 3-4 måneder.

Hvis man beholder Corlu optager han pladsen/løn for noget nyt og jeg kan frygte for motivationen, der nok vil falde en del procenter og derved gøre ham middelmådig?(måske ende på bænken eller helt ude de næste 5 måneder og dermed miste momentum?)Kunne være et kynisk træk af Lyngby mod en på nuværende tidspunkt tæt konkurrent til top 6?


Hvordan vil han præstere på Brøndby Stadion for Lyngby lige om lidt, i en måske afgørende kamp?

Tak for mange gode oplevelser for Lyngby, held og lykke på Vestegnen!

Respekt herfra, at Corlu følger sit hjerte og vil tilbage til barndomsklubben;)
UMURUM 17:57          
Ja der er ingen sure miner i forhold til at Corlu ønsker at komme tilbage til Brøndby (når man elsker sin klub, så vil man selvfølgelig gøre alt for at spille for den). Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt i forhold til den sportslige målsætning i Lyngby, når han nu har været så god i de sidste 3-4 måneder, men vi har spillere i truppen, der godt kan spille den offensive midtbane plads. Gytkjær specielt, men også Emilio eller måske endda Westergaard. Men det kræver selvfølgelig en eller anden form for fornuftig kompensation fra Brøndbys side, hvis de vil have Corlu nu og ikke først til sommer.
DenFalske9'er 18:37          
Enig med jer i, at han har fortjent sit Brøndby gennembrud, og med hans præstationer i efteråret for Lyngby, kan vi ikke have meget i mod ham, da han har hjulpet klubben enormt meget sportsligt.

MEN. Hvorfor fanden skal han være så åbenmundet om det nu, når intet er officielt. Det er da vanvittigt, hvis nu han ikke spiller i gult til foråret.
Pedro1 18:56          
DenFalske9´er

Han og Brøndby vil starte samarbejdet NU! De er presset og har brug for Corlu.(fik ikke Sabbi)Derfor lægger de pres på Lyngby. Lyngby vil og skal selvfølgelig have en eller anden form for kompensation.

Kynisk og smart træk af Brøndby, at forlænge netop nu. Måske er det gået op for BIF, at de var ved at smide guld på porten?

Tænk, hvis Lyngby havde udløst klausul og solgt Corlu til udlandet til sommer +15 mil?

Tror Lyngby er samarbejdsvillige og har en kynisk dagsorden ved eksempelvis og beholde ham på leje, for derefter at sætte ham på reservehold eller lign.

Men selvfølgelig skal Lyngby kompenseres!

Held og Lykke til Corlu og tak for tiden i Lyngby;)
Danos 18:59          
Tror Lyngby er samarbejdsvillige og har en kynisk dagsorden ved eksempelvis og beholde ham på leje, for derefter at sætte ham på reservehold eller lign.
Og dermed være ligeglade med en mulig nedrykning?
Han kan snildt være forskellen på nedrykning og forbliven i SL.
Pedro1 19:44          
Danos

Det gør de selvfølgelig heller ikke!

Men med kontraktforlængelse nu(som er helt kalkuleret fra Brøndby´s side for, at få ham hjem nu)samt Corlu´s udtalelser, er der en klar dagsorden!

Kompensation til Lyngby er en selvfølge og mon ikke de forhandler om netop dette?

Det giver efter min mening, slet ikke mening, at Corlu står på Brøndby Stadion d 1 Marts, som Lyngbyspiller i en for begge klubber afgørende kamp om top 6/nedrykningsspil! Absurd tanke? Det ved Corlu og Brøndby udemærket godt. Derfor dette kyniske og kalkuleret skuespil(kontraktforlængelse og udmelding netop nu)
Han skal til Brøndby NU!!! og det kommer til, at koste lidt?

Igen forstår jeg godt Corlu, at han vil hjem! Respekt herfra;) Det skal bare gøres ordenligt?
Pedro1 19:53          
Danos

Derudover tror jeg ikke Corlu bliver så afgørende for Lyngby, hvis han bliver. Han har tankerne, følelserne og magien 100 % i Brøndby nu efter kontraktforlængelsen. Professionel eller ej!
Selvfølgelig er det et kæmpetab sportsligt og kan ikke erstattes!
Det er andre redskaber, der skal til nu og målet er kun, at undgå nedrykning for Lyngby.

Lyngby er lillebror og har Superligaens mindste budget.. Så der skal rykkes tættere sammen i bussen de næste måneder og det har jeg stor tiltro til!

Sammen for Lyngby!!;)
Søndag 19. januar