Luk

Corlu startede i Gytkjærs vilde målshow

| Sydbank Pokalen | 3 kommentarer

Rezan Corlu var med fra start, og Frederik Gytkjær blev indskiftet for Lyngby i Sydbank Pokalen mod Tårnby FF, hvorefter han gik målamok med fire scoringer i 5-1-sejren. 

Lyngby havde hjemvendte Rezan Corlu med fra start, da de gæstede Tårnby FF i 2. runde af Sydbank Pokalen.

De kongeblå favoritter var meget på bolden fra start, men uden at blive farlige. Kampens første scoring var lidt af en overraskelse, for her var det velkendte Simon Richter, som bragte Tårnby foran med 1-0 efter et hjørne.

Den overraskende føring holdt dog ikke til pausen, fordi den unge Adam Vendelbo fik udlignet til 1-1 efter 44 minutter.

Kampen bød næsten på powerplay omkring Tårnby-feltet, og gæsterne lavede et klogt træk ved at sætte Frederik Gytkjær på banen, for han scorede til 2-1 få minutter efter.

Den farlige angriber var minsandten på pletten igen efter 66 minutter, hvor han sendte Lyngby sikkert i front med 3-1.

Gytkjær var helt ustyrlig, og inden opgøret blev fløjtet af, havde han også gjort det til 4-1- og 5-1 for Lyngby.

Dermed spillede klubben sig sikkert videre til 3. runde af Sydbank Pokalen.

Andetsteds var AB ligeledes helt flyvende, da de smadrede Roskilde KFUM på udebane med hele 5-0. Dermed spillede klubben fra Gladsaxe sig også nemt videre til 3. runde.


Af Theis Fischer Brandt

3 kommentarer

UMURUM 20:07          
1. halvleg var ikke imponerende af Lyngby, og Tårnby havde stor ære af den del af kampen. Det havde de egentlig også i 2. halvleg, men de blev trætte og så har vi Gytkjær :-), der endda tillod sig at brænde en kæmpe chance der kunne have blevet hans 5. mål. Tårnby var gode på dødbolde, og havde nogle løser chancer i løbet af kampen. De var bedre end jeg havde forventet, og Lyngby spillede samtidig også noget dårligere end jeg har forestillet mig. Tårnby havde selvfølgelig sørget for at lade græsset gro, så der ikke kunne spilles for hurtigt på banen, men alligevel så forventer man lidt mere af Lyngby end det de præsterede i 1. halvleg. Det var temmelig sløjt.

Nu håber jeg, at vi trækker enten én af de store i FCK eller Brøndby, eller farum eller AB, så vi kan få et fedt lokal opgør enten på Lyngby Stadion eller hvis vi skal møde AB på Gladsaxe Stadion. Det ville være fedt.
Edwards7 08:47          
@UMURUM - helt enig! Giv os AB. Det er længe siden, vi har mødt dem
uglenflyverpåny 11:33          
AB stiller med alle dem som normalt ikke starter overodnet set og de går bare ud og gør deres ting fuldstændig uimponerede! Det var slet ikke til at se atvi havde spillet imod selvsamme hold sidste sæson!

Vang ligner virkelig en gedigen fodboldspiller. Det er svært at beskrive, man skal bare se ham på banen, han har den der helt naturlige statur og udstråling, kæmpe kæmpe spiller!

Koch må være inspireret af Joakim Mæhle, han var og er ud over det hele på den back/kant - han var konstant i løb, tog de gode raids ned ad linjen og når han blev nedlagt tog han bare en armbøjning inden han rejste sig op - OVERSKUD!

Wass ligner virkelig også en god signing! Endelig en type der har som spidskompetence at komme ned til baglinjen og slå den farlige bold ind foran målet! Det har givet mål et par gange indtil videre!

Håber personligt på at møde Hvidovre eller et Superliga Hold i næste runde!!!
Torsdag 2. december