Luk

Cornelius-afløser tæt på skurkerolle i sejr

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Sampdoria - Parma 0-1
Serie A
21' 0-1 Juraj Kucka
77' 0-1 Fabio Quagliarella

Andreas Cornelius blev pillet ud i Parmas 1-0-sejr over Sampdoria. Danskerens erstatning begik straffespark, men slap med skrækken.

Andreas Cornelius var blevet sin skade kvit og en del af startopstillingen, da Parma søndag aften gæstede et såret Sampdoria-mandskab.

Sampdoria tabte i mandags 3-4 til Cagliari efter at have været foran 3-1 med 20 minutter igen, og Claudio Ranieris mandskab virkede groggy i kampens første fase.

Parma trykkede på, og især Juraj Kucka var i hopla for gæsterne. Slovakken kom til den ene chance efter den anden, og på den fjerde af slagsen var der bonus, da Kucka headede et hjørnespark i rusen til 1-0.

Sampdoria havde indtil da slet ikke været med i kampen, men de vågnede efterhånden op og kom til en stribe chancer.

Efter en god time blev de for alvor nærgående. Manolo Gabbiadinis frispark prellede af på overliggeren, og som Sampdoria nærmede sig en udligning, blev Cornelius ofret i en defensiv udskiftning.

Kastriot Dermaku erstattede danskeren, og det var ikke nogen prangende beslutning. Efter få minutter på banen begik Dermaku straffespark på Fabio Quagliarella.

Sampdoria-veteranen brændte fra de 11 meter, men scorede sekunder senere. Lige lidt hjalp det imidlertid, da målet blev underkendt af VAR.

Tættere på point kom Sampdoria ikke, og de går dermed ind til næste uges lokalderby mod Genoa et enkelt point foran rivalerne, som er under nedrykningsstregen.

Parma er nu nummer otte i Serie A.
 


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 23. januar
Onsdag 22. januar