Luk

Cornelius' drømmestart rakte ikke til sejr

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Konyaspor - Trabzonspor 2-2
Süper Lig
1' 0-1 Andreas Cornelius
9' 0-1 Vitor Hugo
20' 1-1 Endri Cekici
46' 2-1 Endri Cekici
76' 2-2 Amir Hadziahmetovic

Andreas Cornelius gav Trabzonspor en drømmestart efter bare et minuts spil, men føringen holdt ikke hjem, da det blev 2-2 mod Konyaspor i Süper Lig.

Andreas Cornelius og Trabzonspor har fået en god start på sæsonen, hvor det hidtil er blevet til 13 point i fem kampe.

Den danske angriber er samtidigt kommet på tavlen to gange for sin nye klub, mens han også nettede i den seneste landskamp mod Israel.

Torsdag aften skulle han sammen med holdkammeraterne gæste Konyaspor, hvor en sejr ville sende dem op på førstepladsen i den tyrkiske Süper Lig.

Her sørgede Cornelius for en drømmestart, da han modtog en tværpasning inde i feltet, som han sparkede knastørt ned i det fjerne hjørne.

Den gode start fortsatte dog ikke, for syv minutter senere modtog holdkammeraten Vitor Hugo et direkte rødt kort, og så ventede 82 minutters undertal for Cornelius og co.

Efter 20 minutters spil blev den gode start også udlignet på måltavlen, da Endri Cekici sparkede Konyaspor på 1-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

Han fordoblede sin måltotal for kampen og bragte Konyaspor foran et minut efter pausen, da han sparkede hjemmeholdet på 2-1.

Trods undertallet så lykkedes det dog Trabzonspor at komme tilbage i kampen, da hjemmeholdets Amir Hadziahmetovic lavede selvmål i det 76. minut til slutresultatet 2-2.

Tre minutter for inden havde Cornelius fået fyraften, da han blev erstattet af Gervinho.

Det ene point bringer Trabzonspor op på andenpladsen med 14 point – samme pointantal som Galatasaray, der dog har en målscore, der er et mål bedre.


Af Andreas Roesen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober