Luk

Cornelius fik fem minutter i Parma-nederlag

| Serie A | 7 kommentarer
Cornelius fik fem minutter i Parma-nederlag
Foto: Getty Images

Infoboks

Lazio - Parma 2-0
Serie A
8' 1-0 Ciro Immobile
67' 2-0 Adam Marusic

Lazio vandt søndag aften 2-0 i Serie A-kampen mod Parma, der havde Andreas Cornelius med de sidste fem minutter.

Andreas Cornelius sad på bænken, da Parma søndag aften stillede til vanskelig udekamp mod Lazio i Serie A.

Danskeren kunne derfra se hjemmeholdet komme stærkt ud og producere en række store chancer fra kampens start, og efter otte minutter gik det galt for udeholdet.

Ciro Immobile blev sendt afsted i dybden, og da han kom tæt nok på målet, satte han uden besvær bolden fladt forbi keeperen og ind i det lange målhjørne til 1-0.

Lazio fortsatte med at producere chancer, og Ciro Immobile var i starten af anden halvleg tæt på, ligesom et hjørnespark efter en times spil ramte den ene stolpe.

2-0 blev det dog snart, idet Adam Marusic midt i halvlegen blev sendt afsted i dybden af en lang bold fra Sergej Milinkovic-Savic, sled sig fri af sin oppasser og sendte bolden fladt i nettet fra klods hold.

Parma skiftede kort tid efter to friske spillere ind, men ingen af dem var Andreas Cornelius, der bare kunne vente, indtil han fem minutter før tid fik chancen og havde en enkelt afslutning mod slutningen.

Lazio hoppede med 2-0-sejren op på femtepladsen i Serie A, mens Parma med tre point for fire kampe skal til at tage nedrykningsstregen seriøst. 


Af Thor Carlskov

7 kommentarer

Ihlow 00:16          
Desværre ikke overraskende at han er endt som fast inventar på Parmas bænk. Han burde måske have prioriteret fast spilletid, da han skulle finde en ny klub i sommer. I stedet for endnu engang at vælge en klub og en liga, han ikke har niveau til. Han har bevist i både Cardiff, Atalanta og Bordeaux, at han ikke har niveau til de store ligaer.

Når Parma har mistet tålmodigheden, bør han vælge en klub, hvor der er en realistisk chance for, at han kan komme på holdet. Det kunne fx være Heerenveen, Rosenborg, Fck eller Greuther Fürth. Klubber på den størrelse er det bedste, han kan få, hvis han skal have fast spilletid.
Muhkoo 01:27          
Utrecht ville være fint ^ de har haft store Simon på skadeslisten i snart 2 år, de var glade for ham i den korte periode han ikke var skadet, så cornelius ville vel passe perfekt der. Hvis han bare kunne spille en regulær fuld sæson kan det jo være han for en chance mere i en lidt større klub
AK78 12:16          
Jeg er enig. Desværre har Corner efterhånden bevist at han ikke evner at spille i de bedste ligaer.
Jeg er enig i at niveauet er til Holland, Belgien eller en af de store i Scandinavien.
AK78 12:21          
Hvis han varmer bænk indtil jul så SKAL han videre, med et EM hvor Danmark spiller puljekampe i Telia Parken for øje...
Indspark med bolden 12:24          
Siden hvornår har han bevist noget niveau i Cardiff?
Han fik aldrig chancen, han blev skadet i starten og fik efterfølgende aldrig en chance, hvordan beviser man noget, hvis man ikke får chancen?
Ihlow 14:34          
Det er ikke korrekt, at han aldrig fik chancen i Cardiff. Han fik en håndfuld kampe, hvor han ikke greb chancen. Han kan heller ikke have overbevist på træningsbanen, siden det ikke blev til mere spilletid på et Cardiff-hold, hvor angrebet ellers var ret tandløst. Den daværende Cardiff-manager Malky MacKay udtalte endda direkte, at Cornelius ikke var klar til Premier League..
Fredag 18. oktober