Luk

Cornelius skal videre i Coppa Italia

| bold.nyt | 1 kommentar

Parma og Andreas Cornelius møder torsdag Frosinone i jagten på en plads i Coppa Italias ottendedelsfinale.

Andreas Cornelius fik i weekenden comeback for Parma efter den skade, han pådrog sig i landskampen mod Irland i midten af november, og torsdag aften kan han komme i kamp igen.

Den store angriber, som har været godt kørende i sin italienske klub, kan således se frem til en pokalkamp mod Frosinone.

Coppa Italia er nået til 1/16-finalerne, og det er ikke utænkeligt, at Parma-træner Roberto D'Aversa ser det som en fin mulighed for at få sparket noget kamptræning i den blonde dansker.

Frosinone gør sig for tiden i den næstbedste italienske række, så på papiret bør Parma altså avancere til ottendedelsfinalen. Så let går det dog ikke, forudser D'Aversa.

- Der skal være en villighed til at gå videre. Vi må ikke undervurdere Frosinone, der til trods for nedrykningen til Serie B har beholdt sin trup fra sidste sæson, har D'Aversa ifølge football-italia.net udtalt.

Kampen sparkes i gang klokken 18.00 torsdag aften.

I England er der to Premier League-kampe på plakaten.

Arsenal skal under sin nye træner Fredrik Ljungberg forsøge at få bugt med Brighton, og så skal Sheffield United på hjemmebane forsøge at hive point ud af Newcastle.

Dagens højdepunkter:
18.00: Parma – Frosinone
20.30: Sheffield United – Newcastle
21.00: Cagliari – Sampdoria
21.15: Arsenal – Brighton


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 10. december
Mandag 9. december