Luk

Corona-fri Evander nægtet deltagelse i CL-brag

| Champions League | 24 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 1,40 4,50 7,00
Oddset 1,45 4,30 6,70

Evander er blevet clearet til at spille, efter han har været smittet med coronavirus, men de italienske myndigheder tillader ikke, at brasilianeren kan spille mod Atalanta.

Tirsdag skal FC Midtjylland forsøge at hente klubbens første point i Champions League, men det bliver uden midtbaneprofilen Evander.

Brasilianeren, der tidligere er blevet testet positiv for coronavirus, er ellers blevet givet grønt lys til at spille på ny fra Divisionsforeningen og UEFA, men de lokale myndigheder i Italien har nægtet ham at spille, da han ikke opfylder kravene for deltagelse i professionel sport i Italien.

Det meddeler FCM på klubbens hjemmeside mandag.

- Det er endnu et eksempel på den komplekse situation, vi befinder os i, og det er ekstremt svært at navigere i for vores spillere og stab. Før og fremmest er det ærgerligt for Evander, der havde set frem til at spille i Champions League, og dernæst er det ærgerligt for holdet, da vi ved, hvilken kvalitet han bidrager med.

- Evander er raskmeldt og tilbage i træning. Han opfylder alle kriterier både fra danske parter og UEFA. At han ikke kan få tilladelse til at spille mod Atalanta er uheldigt, og det udfordrer turneringen og de fælles vilkår, men vi er nødt til at acceptere situationen og Italiens restriktioner, siger sportschef Svend Graversen til fcm.dk.

FCM er også uden Erik Sviatchenko, der er karantæneramt, mens Jens-Lys Cajuste endnu ikke er raskmeldt, efter han blev testet positiv for coronavirus.


Af Martin Schmidt

24 kommentarer

poh 14:25          
Kæmpe CL-brag! Verden går i stå! xD
D.B.R. © 14:26          
Haha, ja alle FCM´s CL kampe er åbenbart "CL-brag".
Sir 14:30          
For en dansk klub der spiller i CL, er en hver kamp vel et brag. Det er der da ikke noget odiøst i. For FCM er disse de største kamp nogensinde og derfor er det jo også lidt irriterende at der er så meget udenoms bøvl.

Hele dette års CL turnering sgu en lidt spøjs ting. Forskellige regler fra land til land, kvalifikation med kun en kamp og spillere som kan spille den ene dag, men ikke den næste osv osv. Jeg savner sgu de gode gamle dage.
StatManiac 14:33          
Mon ikke Evander inderst inde har det fint med ikke at skulle være en del af en ny ydmygelse?
MadsThomsen 14:43          
Jeg ved godt, at vi har været ringe i Champions League, men at han ligefrem ikke tæller som en deltager i professionel sport er alligevel voldsomt nok. De her regler virker som et kæmpe kaos.

Så må det bliver Nicolas Madsen igen, og så uden Erik i forsvaret også. Det kan godt blive grimt.
FarligeF 14:46          
Statmaniac - tror heldigvis ikke man tænker sådan som sportsmand. I det hele taget er man vel lidt en taber, hvis man tænker sådan. Eller hvad siger du ?
KennethF 14:58          
Jeg ved godt, at vi har været ringe i Champions League, men at han ligefrem ikke tæller som en deltager i professionel sport er alligevel voldsomt nok.
Læs lige artiklen én gang til... ;-)
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar