Luk

Corona-ramt Morten O. glippede EM i Parken

| EM | 3 kommentarer

Infoboks

Danmarks tidligere landstræner Morten Olsen måtte droppe at se landsholdets tre gruppekampe ved EM i Parken, da han var så hårdt medtaget efter en corona-indlæggelse denne sommer.

EM på hjemmebane var en stor folkefest og sportslig succes for det danske landshold, der nåede frem til semifinalen, hvor England blev endestationen.

Tidligere landstræner Morten Olsen skulle have overværet de tre gruppekampe i Parken, men det fik en slem omgang corona sat en stopper for.

72-årige Morten Olsen var tidligere på sommeren indlagt på hospitalet i Bruxelles på grund af corona, og han måtte senere droppe turene i Parken på grund af eftervirkninger.

Det fortæller han til B.T.

- Men det måtte jeg droppe, fordi jeg stadig kæmpede med at komme tilbage på benene efter sygdommen. Men selvfølgelig fulgte jeg holdet hjemme fra sofaen. Det er klart, siger Morten Olsen til B.T.

Det danske fodboldikon kunne dog lide, hvad han så fra Kasper Hjulmand og co.

- Det spil, vi ser i øjeblikket, er den slags fodbold, som jeg rigtig godt kan lide at se. Det er der slet ingen tvivl om. Det var en fornøjelse at kigge på – og det er det stadig, siger Morten Olsen til B.T.

Morten Olsen stod i spidsen for Danmark fra 1999 til 2015 og har siden været på selvvalgt fodboldpension.


Af Sara Margren
Torsdag 23. september
Onsdag 22. september