Luk

Corona-ramte Silkeborg vandt overbevisende

| 1. Division | 6 kommentarer

Infoboks

Silkeborg - Vendsyssel FF 4-1
1. division
15' 1-0 Emil Holten
52' 2-0 Magnus Mattsson
61' 3-0 Magnus Mattsson
75' 3-1 Ali Messaoud
85' 4-1 Emil Holten

Silkeborg havde syv spillere plus træner Kent Nielsen ude med coronavirus, men var alligevel overlegne mod Vendsyssel og vandt 3-1 søndag i 1. division.

Silkeborg IF har været hårdt ramt af coronavirus i ugen op til kampen mod Vendsyssel, hvor ni personer er blevet testet positive. 

Svenn Crone, Jeppe Gertsen og Rasmus Carstensen, der alle startede inde i sidste runde for Silkeborg, var blandt de ni smittede, og dem måtte Silkeborg altså klare sig uden mod Vendsyssel.

Alligevel startede det rigtigt godt for Silkeborg, der kom foran efter et kvarters spil.

Emil Holten modtog en flot bold i dybden, og fra kort afstand satte han sten sikkert bolden i nettet med en hård inderside. 1-0 til Silkeborg.

Det var også stillingen i pausen.

Tidligt i anden halvleg scorede Silkeborg igen.

Magnus Mattsson løb nemt fra Vendsyssels Jakob Hjorth, og der fra så han sig ikke tilbage. Da han nåede ned til målet, snød han Kevin Ray Mendoza, da han afsluttede hårdt i det korte hjørne. 2-0 til Silkeborg.

Kort efter fik Jakob Hjort mulighed for oprejsning, da han headede på mål efter et hjørnespark, men en fin redning af Silkeborg-målmand Oscar Hedvall forhindrede en reducering.

I stedet var Mattsson igen på pletten.

Silkeborg fik efter en times spil et frispark et par meter uden for feltet, og det tog den formstærke offensivspiller sig af.

Han tog et resolut tilløb til bolden og knaldede bolden over muren og ind i venstre side af målet. 3-0 til Silkeborg. Det var Mattssons ottende mål i de seneste fire kampe.

Et kvarter før tid kunne Vendsyssel begynde at håbe igen, da en lang bold i dybden gav en chance for Ali Messaoud, der kom alene igennem med Hedvall, og han satte sikkert bolden i mål. 3-1.

Ti minutter senere lukkede Silkeborg dog kampen endegyldigt på et flot angreb, hvor Emil Holten kunne score sit andet mål fra tæt hold. 4-1.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen, og derfor rykker Silkeborg op på andenpladsen i 1. division, mens Vendsyssel nu ikke har vundet i seks kampe og ligger nummer ni.


Af Jonas Nielsen
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar