Luk

Courtois: Maxi Gomez skriger og får straffe

| Spanien | 12 kommentarer

Infoboks

Valencia - Real Madrid 4-1
La Liga
23' 0-1 Karim Benzema
35' 1-1 Carlos Soler
43' 2-1 Raphaël Varane
54' 3-1 Carlos Soler
63' 4-1 Carlos Soler

Thibaut Courtois fortæller, at reaktionen fra Maxi Gomez havde en påvirkning på dommeren, da Valencia fik deres andet straffespark i kampen mod Real Madrid.

Der var stort drama, da Valencia slog Real Madrid med 4-1 søndag aften. For første gang i klubbens historie begik kongeklubben tre straffespark i samme ligakamp.

Derfor var det en utilfreds Thibaut Courtois, som mødte pressen efter kampen. Belgieren mener især, at det andet straffespark til Valencia var tyndt. 

- Ved det andet straffespark får Marcelo bolden i situationen, men Maxi Gomez skriger og får straffesparket, siger Courtois ifølge Marca.

Det var dog ikke den eneste beslutning, som Courtois var uenig med dommeren i.

- I opbygningen til deres andet mål var der et frispark til Asensio, det fortalte han i omklædningsrummet, men i omklædningsrummet kan man ikke ændre noget.

Nederlaget til Real Madrid betyder, at klubben er nummer fire i La Liga efter otte kampe.  

 

 


Af Theis Fischer Brandt

12 kommentarer

Tropico 11:30          
Vel det samme når Ramos skriger og kigger på dommeren for så at få straffe i 80% af kampene.
endagtilbage 12:17          
Ja, det var en skrækkelig dommerpræstation. Real har dog også fået deres marginaler i kendelserne, (Dog ikke El Clasico, da det selvfølgelig var et straffe) men ellers. Så det er vel bare noget som går begge veje
Slettet(102232210801) 13:11          
endagtilbage

right. det giver god mening at ramos springer til den modsatte side, af hvor han blev revet lidt, og skriger løs. nu ka real smage lidt af deres egen held. alle 3 straffe ka dømmes i valencia kampen.
Lars91 13:58          
Det så håbløst et argument der bliver brugt gang på gang.. han springer jo ikke modsatte vej, Lenglet giver slip og så fortsætter han selvfølgelig den vej han er vendt med ekstra momentum og falder. Come on, you can do better.
TJensen 14:05          
Stop jer selv, alle straffe var 100% korrekte, men kan godt forstå at Courtois er skuffet når han har 4 spader frem for sig. Den mindst pinlige var vel Varana der lavede selvmål...

iHala Madrid!
Fjelle80 16:08          
@Lars91

Jeg tror du skal prøve at finde den på Youtube og gense den. Lenglet har fat i Ramos trøje. Ramos skubber/puffer Lenglet den ene vej, og hopper den anden.
Søndag 17. januar