Luk

Coventry overvandt topholdet Reading

| Championship | 0 kommentarer

Infoboks

Coventry - Reading 3-2
Championship
23' 1-0 Gustavo Hamer
66' 1-1 Lucas Joao
76' 2-1 Matt Godden
85' 3-1 Sam McCallum
90' 3-2 George Puscas

Coventry vandt fredag aften 3-2 på hjemmebane mod Reading, der på trods af et tungt pres til sidst ikke formåede at udligne i Championship-kampen.

Reading havde før kampen endnu ikke tabt i denne sæsons udgave af Championship, og fredag aften skulle klubben forsøge at forlænge den stime i en udebanekamp mod oprykkerne Coventry.

Mens Reading toppede rækken, lå Coventry før kampen lige under nedrykningsstregen med kun en enkelt sejr.

Værterne kom dog overraskende foran i kampen, da Gustavo Hamer udnyttede et oplæg fra Matthew Godden til at gøre det til 1-0, og da der ikke blev scoret mere i første halvleg, var det også resultatet i pausen.

I anden halvleg gik jagten ind for topholdet Reading, og efter 66 minutter fik det udlignet.

Topscorer Lucas Joao drev bolden frem midt i banen og afsluttede fra feltets bue, og hans afslutning gik ind fladt i højre målhjørne. Det var hans niende mål i denne sæson, og så var det hele lige igen. 1-1.

Oprykkerne var dog slet ikke færdige endnu, og efter 75 minutter var de ekstremt tæt på at komme foran igen.

Bolden endte lidt tilfældigt hos Maxime Biamou tæt under mål, men han måtte se sin afslutning prelle af på overliggeren.

Coventry holdt dog trykket på Reading, der ikke fik clearet ordentlig og så kom Matthew Godden først på en ripost efter et langskud og sendte Coventry på sejrskurs igen. 2-1 til oprykkerne.

Efter 82 minutter blev Sam McCallum skiftet ind for Coventry, og tre minutter efter markerede han sig. Han modtog bolden hele ude ved sidelinjen på højrekanten, hvorefter han trak ind i banen og sendte ud skud af sted langt udefra.

Afslutningen knækkede ubehageligt, og selvom Reading-keeperen nok skulle have taget den, strøg den hele vejen i netmaskerne. 3-1 til Coventry efter 85 minutter.

Reading kastede alt frem i kampens afslutning, og i det tredje overtidsminut, fik de en reducering, da bolden efter et indlæg endte hos George Puscas, der sikkert sendte den i nettet. 3-2 med to minutter tilbage af dommerens overtid.

Trods tungt pres i de sidste minutter lykkedes det ikke Reading at få udlignet, og derfor løb topholdet ind i deres første nederlag i sæsonen.

Coventry rykker med sejren op som nummer 18.


Af Jonas Nielsen
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november