Luk

Cuadrado skruede hjørnespark ind i Juve-sejr

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Juventus - Genoa 2-0
Serie A
9' 1-0 Juan Cuadrado
82' 2-0 Paulo Dybala

Juan Cuadrado skruede bolden ind i hjørnet fra et hjørnespark i Juventus' sejr over bundholdet fra Genoa. Med de tre point gik Juve op på femtepladsen i Serie A.

Selvom Juventus har gang i en svær sæson, så var det tidligere mesterhold storfavoritter mod Genoa, som tumler rundt under stregen.

Derfor var det ikke så overraskende, at Den Gamle Dame kom foran efter blot ni minutter, men scoringen fik alligevel en til at spærre øjnene op.

Juan Cuadrado lagde en hjørnespark til rette, som han tæskede ind i det lange hjørne - først via overliggeren - og derefter på stolpen og over stregen til 1-0.

Nogle vil måske kalde målet for heldigt, men det så ud til at være med fuldt overlæg.

Juve vadede i chancer mod svage Genoa, og her var Alvaro Morata især en af de store syndere. 

Før pausen kunne han sagtens være kommet på tavlen et par gange, men som for mange gange før, så svigtede han i de afgørende situationer.

Billedet var det samme efter pausen, hvor Juventus' forsvar ikke havde meget at lave, selvom føringen blot var på et enkelt mål indtil ti minutter før tid.

Her tog Paulo Dybala bolden godt med, og fra en spids vinkel hamrede han bolden over i lange hjørne til 2-0 for hjemmeholdet.

Dermed tog Juve tre vigtige point, som sender dem op på femtepladsen i den bedste italienske række. 

 


Af Theis Fischer Brandt
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar