LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cutrone kom som kaldet for Milan i Sampdoria

| Coppa Italia | 5 kommentarer
Joachim Andersen rygtes til store adresser - i 2015 satte han navn på to store ønskeklubber
Rygterne vil ikke dø: Engelsk medie sender dansker til Spurs – vil koste tæt på 300 mio kr
Midt i storm af transferrygter: AC Milan-boss giver en syngende lussing til ombejlet Higuain
Cutrone kom som kaldet for Milan i Sampdoria
Foto: Getty Images

Infoboks

Sampdoria - AC Milan 0-2
Coppa Italia
102' 0-1 Patrick Cutrone
108' 0-2 Patrick Cutrone
Der skulle forlænget spilletid før AC Milan kunne spille sig videre med en 2-0-sejr over Joachim Andersen og Sampdoria i Coppa Italia. Patrick Cutrone kom ind fra bænken og noterede sig for begge mål. 

Der har på det seneste floreret mange rygter omkring danske Joachim Andersen, der i aviserne sendes til store adresser som Arsenal, Manchester United og Inter.

Lørdag skulle den danske midterforsvarer dog koncentrere sig om at holde en stærk defensiv sammen med resten af Sampdoria, som stod over for AC Milan i en Coppa Italia-ottendedelsfinale.
 
Milan-træner Gennaro Gattuso havde til dagens opgør valgt at give debut til nyindkøbet Lucas Paqueta, der fandt sig til rette på midtbanen i fraværet af profilerne Jack Bonaventura og Suso.
 
Første gode chance i kampen tilfaldt hjemmeholdets Fabio Quaglirarella, der tvang Pepe Reina ud i en parering, mens udeholdets omdiskuterede angriber Gonzalo Higuain var på spil efter godt en halv time uden dog at komme på scoringstavlen.
 
Argentineren skulle dog få netmaskerne til at blafre efter 75 minutter, men Juventus-lejesvendens scoring blev korrekt annulleret for offside.
 
Ingen af mandskaber virkede for alvor til at ville forhindre at kampen gik i forlænget spilletid, hvilket skulle blive nødvendigt efter 90 målløse minutter.
 
Her skulle tilskuerne på Stadio Luigi Ferraris endelig få lov til at se mål, men til størstedelen af stadionets skuffelse var det Milan som kom i front efter 102 minutter.
 
Indskiftede Patrick Cutrone løb flot bag om Joachim Andersen forsvarskollega Lorenzo Tonelli, og med en smuk inderside kunne det unge talent notere sig for at være den første spiller på scoringstavlen.
 
Og Cutrone skulle også blive den eneste person på scoringstavlen, da han efter 108 minutter også noterede sig for kampens anden og sidste scoring ved at score på en formidabel flugter.
 
Milan vandt hermed med 2-0 og skal derfor møde vinderen af opgøret mellem Napoli og Sassuolo.Af Mads Adam Wegener
Tirsdag 19. marts