Luk

CV afslører: Der var konkrete bud på Wilczek

| 3F Superliga | 3 kommentarer
CV afslører: Der var konkrete bud på Wilczek
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 4,00 4,00 1,81
Oddset 3,95 3,70 1,90

Carsten V. Jensen fortæller, at Brøndby modtog konkrete henvendelser på Kamil Wilczek, og at han ikke var sikker på, at polakken ville blive.

Kamil Wilczek har været et stort lyspunkt hos Brøndby i sæsonstarten, og derfor har han tiltrukket sig opmærksomhed fra andre klubber.

Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen dagen efter transfervinduets lukning.

- Vi har selvfølgelig også været opmærksomme på, at vi i vores angreb har Kamil Wilczek, som, med sine mange mål, er en attraktiv vare, siger han til Brøndbys hjemmeside.

- Kamil har tiltrukket konkrette henvendelser, og vi var ikke sikre på, at vi kunne holde på Kamil. Derfor hentede vi Samuel Mraz ind på en 1-årig lejekontrakt med købsoption, så vi kunne være klar, hvis og såfremt Kamil røg afsted i dette transfervindue eller i det næste, siger CV.

Han glæder sig over tilgangen af den slovakiske angriber.

- Typen af mål, Samuel scorer, og det, at han har bevist sig som topscorer i en liga, gør, at han er en spændende angriber. Med tilføjelsen af Samuel i truppen, så har vi allerede nu garderet os, hvis det rigtige tilbud skulle komme på Kamil, siger Carsten V. Jensen.

Fodbolddirektøren fortæller desuden, at Hany Mukhtar allerede denne sommer kunne have været fortid i Brøndby – han skifter dog først til Nashville SC til vinter.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 22. september
Lørdag 21. september