Luk

CV klar til at udskyde Brøndbys salgsplaner

| 3F Superliga | 24 kommentarer
CV klar til at udskyde Brøndbys salgsplaner
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (15/09)
NordicBet 2,04 4,10 3,10
Oddset 2,10 4,10 3,20

Carsten V. Jensen er rolig trods Brøndbys manglende handler, men kigger stadig på forstærkninger. Desuden kan klubbens store salgsplaner blive udskudt, siger CV.

Brøndby meldte i foråret ud, at klubben denne sommer vil realisere en transfergevinst på 44 millioner kroner – et beløb, der senere blev ændret til 17 millioner.

Det kan dog ende med, at de planer ikke bliver til noget, fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

- Tiden må vise, om vi sælger for 17 millioner denne sommer. Det kan godt være, det er et mål, men jeg er rolig, i forhold til at vi får sammensat en trup, der skal gøre det godt i Superligaen. Det er førsteprioriteten.

- Det kan ikke nytte noget, at man arbejder panisk. Vi tager tingene i den rækkefølge, det kommer, for det handler om at blive stabil på banen, og så må tiden, attraktiviteten og markedet bestemme, hvornår vi får en gevinst.

- Det kan godt være, det ikke bliver denne sommer, men så må det blive til vinter eller næste sommer, siger CV.

Kigger fortsat på forsvarsforstærkninger

Carsten V. Jensen har tidligere sagt, at Brøndby ser på mulighederne for at forstærke forsvaret, og det er stadig tilfældet.

- Vi kigger stadig på transfermarkedet, og vi er godt klar over, at der er ubalance i forhold til venstre back og venstre midtstopper, men det kan godt være, det kan løses ved, at en back kan spille stopper eller omvendt.

- Jung har spillet stopper før, og det vil han kunne gøre igen, men vi vil gerne se, om vi ikke kan være i bedre balance, når vinduet lukker, siger CV.

I øjeblikket har Brøndby Hjörtur Hermannsson, Paulus Arajuuri og unge Anton Skipper til midterforsvaret, men CV ser også midtbanespilleren Tobias Børkeeiet som en mulighed, siger han.

Kvalitetstegn at Halimi er ude

Besar Halimi har endnu ikke spillet for Brøndby i denne sæson, og det ligner en spiller, som klubben gerne vil af med.

Det indikerer CV, der dog ser det som et kvalitetstegn, at Brøndby kan holde Halimi ude af truppen.

- For mig viser det, at vi har en stærk trup, når man kan holde en landsholdsspiller som Besar Halimi ude af truppen.

- Så længe Halimi er Brøndby-spiller, bakker vi ham op i det, og så er det hans opgave at spille sig tættere på holdet.

- Men det er også klart, at det er også én af de spillere, hvor vi kigger på mulighederne, hvis han er alt for langt væk fra spilletid, siger CV.


Af Martin Schmidt

24 kommentarer

Bangfire 09:50          
Jung har spillet stopper før, og det vil han kunne gøre igen
og der vil jeg så sige, at den seneste kamp hvor Jung spillede CB også i den grd burde være den sidste. Dét var han godt nok ikke god til.

Halimi virker som en der ikke gider spille sig på holdet, og så kan han lige så godt smutte. Han har heller ikke været særlig god siden han kom tilbage.

Og please tag Erceg med!
siposip 09:56          
Hmm...Fra 44 til 17 til 0 millioner...Ser jo ikke særligt godt ud, set udefra...Men CV skal vel have en fair chance for at præge forretningen som han gerne vil(eller i det hele taget gøre Brøndby til en forretning)...Og så må Brøndby vel være til grin indtil da.
MadsLeb 09:59          
Det sejler på Vestegnen. I forbindelse med ansættelsen af Niels Frederiksen meldte man en ny strategi og nogle nye mål ud.. Et par uger efter skifter man sportsdirektør, som efterfølgende udtaler at han er klar til at bryde målsætningen.

Udefra set er det virkelig svært at bedømme hvilken retning Brøndby er på vej i, når de nærmest går imod deres egen målsætninger hver gang de melder nogle ud.
bruger 150661 10:06          
MadsLeb er det ikke mere i FCM det sejler jeg savner lidt indsigt - beklager
CCDK 10:11          
Det virker som om at det med at få CV ind kommer til at give frugt på et tidspunkt. Så er det bare om Jan Bech kan have tålmodighed med projektet for en gangs skyld.
CV ind er den bedste beslutning der er truffet på vestegnen siden udbyggelsen af stadion.
Kommer bif op og overhaler fcm igen som dk´s første udfordrer til stenbroens drenge? Ja! Og allerede fra i år eller næste er mit bud.
AK78 10:18          
JBA har trods sine store økonomiske interesser i Brøndby, alt for stor indflydelse.
Han er en rigmand som selv toppede sin fodboldkarriere med Danmarksserie bold i Greve og senere er blevet stenrig på Shipping.
Nu skal han så være fodboldboss og være øverste leder i Brøndby, hvilket aldrig har været eller bliver godt..
Siden 2014 hvor han kom ind i Brøndby, har klubben op til flere gange sprunget fra deres egen strategi og det bliver aldrig godt..
JBA skal gøre ligesom Lars Seier Christensen har gjort i FCK, nemlig investeret stort i FCK som en investering og takket pænt nej til en bestyrelsespost også lade dem som kan drive en fodboldklub/forretning om det som de er gode til.
siposip 10:25          
AK78: Lars Seier selv som "silent" partner er sgu en tikkende bombe under FCK nu hvor han ikke bekymrer sig om Saxo Banks ve og vel...Er det den ene vanvittige kommentar efter den anden der er kommet ud af munden på ham, på et tidspunkt kan nogen bede FCK om at forholde sig til hans udtalelser og så er problemet der...
Søndag 15. september
Lørdag 14. september