Luk

CV: Mukhtar skulle være solgt for 70 mio.

| 3F Superliga | 39 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Randers FC
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 1,70 4,20 4,20
NordicBet 1,74 4,15 4,15
Oddset 1,75 3,95 4,40

Carsten V. Jensen siger til Ekstra Bladet, at Brøndby burde have solgt Hany Mukhtar for 70 millioner kroner i 2018.

Når en spiller har præsteret sit maksimale i Brøndby, skal han sælges for et så stort beløb som muligt, slår fodbolddirektør Carsten V. Jensen fast.

Brøndby sagde i sommeren 2018 farvel til Teemu Pukki, som forlod klubben gratis efter kontraktudløb, mens Hany Mukhtar aldrig blev solgt og i stedet forlader klubben til nytår for omkring 20 millioner kroner.

CV slår fast, at klubben fremadrettet skal sælge sine profiler efter sæsoner, hvor de har vist deres topniveau.

- Hany Mukhtar skulle være solgt for 70 millioner kroner efter den sæson, klubben var tæt på at vinde guld. På den måde skal vi optimere forretningen, siger CV i et interview med Ekstra Bladet.

- Tendensen de senere år har været, at Brøndby har holdt fast i de samme spillere, men nu ser vi anderledes på tingene. Når en spiller er på affyringsrampen, og værdien er højest, så træder vi på speederen. Derfor skal vi have lidt mere omsætning og ikke være bange for at erstatte en god spiller. Der skal bare være styr på rekruttering og Masterclass.

CV siger videre, at han mener, at Brøndby, for at få flest penge ud af handlerne, skal gå efter at sælge sine spillere, inden de fylder 23. 


Af Mikkel Nøhr

39 kommentarer

MesutCazorla 09:49          
Økonomisk ansvarligt, men sportsligt uambitiøst. Det lyder, for mig, som om, at man bare har erkendt FCK og FCM er for langt væk sportsligt til, at man kan bide skeer med dem i den nærmeste fremtid - selv med investeringer i truppen. I stedet må man gå den økonomiske rute, og så kopierer FCN.
Blaugrana11 09:53          
Fuldstændig uenig.
Lyder for mig mere som om de har erkendt, at de kun kan konkurrere hvis de tjener nogle penge. Så de kan reinvistere i truppen. Når en spiller har piiket, så skal han bare videre mens prisen er høj. Det så få spillere der kan ligge et ekstra niveau på, når de først har nået toppen af superligaen, hvis ik han kommer videre.
Cta 09:56          
Enig det fornuftigt og fuldstændig sådan fcm gør med de fleste af deres spiller. Skyder dem af når de er på toppen og tjener kassen
HARIBO 09:57          
@MesutCazorla

Sportsligt uambitiøst? De har netop holdt fast i spillerne, og se hvor de er nu. Set i bagklogskabens lys skulle de selvfølgelig have solgt Mukhtar og købt 1-2 spillere til truppen + lagt penge til siden. Det er i virkeligheden den samme model, som FCK kører efter...deres økonomiske niveau er bare et trin højere.
mimsdk 10:03          
Det er da ikke sportligt uambitiøst ... endvidere så skal der ofte ny energi ind på et hold for at holde niveau...
FCK 4EVER 10:06          
I bagklogskabens klare lys skulle Mukhtar naturligvis være solgt efter BIF gik glip af DM Guld, her kunne man måske nok havde fået 50+ for ham (eller 70 ifølge CV - det ved han nok bedre end jeg). Det er naturligvis svært at se fremtiden og på et vist plan kan jeg godt lide og respektere BIF for at holde sammen på den velfungerende trup de havde, det gav så ikke pote - men man tog et sats.

Den nye strategi som CV udstikker for BIF kan nok blive fornuftig, smed mens jernet er varmt - det kan potentielt gøre det nemmere for BIF at tiltrække de rette spillere (for en kort stund om ikke andet), hvis de ser at man kan blive skudt afsted forholdsvis hurtigt igen.

Men hvordan det skal kombineres med sportslig kontinuitet og sportslige resultater i forhold til BIF´s egne målsætninger og omverdens forventninger ser dog mere svært ud - at sælge købte profiler når de er varme og erstatte dem med talenter fra egen avl som så også gerne skal sælges når de er 23 år gamle, der er mange ender der skal mødes før det regnestykke går op - og Masterclass skal til at spytte talenter ud mere kontinuerligt.

CV´s status ligger noget vægt bag planen som nok ellers bare var blevet modtaget som endnu en urealistisk plan i rækken af strategi 6.4 planer. Tiden giver alle svar.
Tøffe har altid ret 10:07          
Økonomisk ansvarligt, men sportsligt uambitiøst. Det lyder, for mig, som om, at man bare har erkendt FCK og FCM er for langt væk sportsligt til, at man kan bide skeer med dem i den nærmeste fremtid - selv med investeringer i truppen. I stedet må man gå den økonomiske rute, og så kopierer FCN.
Det er da fuldstændigt uigennemtænt skrevet. FCK og FCM lever jo netop af dette - Denne sommer har FCK skubbet Ankersen, Skov og Vavro afsted for pæne beløb. CV har fuldstændig ret her - spillerne skal sælges når han føler de peaker. Så vil der efterfølgende være penge til: ny spiller samt lidt til regnskabet.

Kan vi fremadrettet få solgt spillere efter den devise skal vi nok få økonomisk comeback - meeen hvorfor solgte vi så ikke Schwäbe-handsken i sommers da der var bud efter ham?
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober