Luk

CV om Durmisi-aftale: Det var ikke tæt på

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Riza Durmisi var ikke tæt på at blive Brøndby-spiller i det netop overståede transfervindue, hvis man skal tro sportsdirektør Carsten V. Jensen. 

På transfervinduets sidste dag hentede Brøndby den paraguyanske venstreback Blas Riveros. 

Det vakte stor vrede hos Riza Durmisi, der følte sig brændt af hans tidligere klub. 

Siden da er meget blevet sagt og skrevet om forholdet mellem den danske venstreback og Brøndby, men spørger man sportsdirektøren Carsten V. Jensen, så var en handel ikke op over. 

- Jeg skal ikke kunne svare på, hvorfor Durmisi siger, det var tæt på. I sidste ende er det undertegnede, der sidder med de ting, og der har vi ikke været tæt på, siger han til Canal 9. 

- For mig fylder det knap så meget, som det har gjort rundt omkring. I sidste ende skal jeg jo selvfølgelig stå til ansvar for den del. Selvfølgelig skal vi anerkende, når tidligere, store spillere for Brøndby melder sig på banen, men tingene skal også være realistiske. Og det var det ikke. 

- De, der ved lidt om fodbold og forskellen på økonomien i Brøndby og Lazio, ved, hvad det kan være, der er grunden til, at det ikke var realistisk. 

Riza Durmisi var over sommeren rygtet til andre klubber i blandt andet La Liga, og dem takkede han eftersigende nej til for at skifte til Brøndby. 

 

 


Af Andreas Roesen
Søndag 25. oktober