Luk

CV: Professionel Frendrup kan komme langt

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Den indstilling, Morten Frendrup har til sit liv som fodboldspiller, kan bringe ham langt, vurderer Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Morten Frendrup var bare 16 år gammel, da han fik debut for Brøndby, og forventningerne til den nu 18-årige midtbanespiller har siden dengang været høje.

I denne sæson har han grebet chancen i Josip Radosevics skadesfravær, og han har gjort det så godt, at Brøndby har sørget for at få ham til at skrive under på en ny kontrakt.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen afslørede forleden, at han håbede på en kontraktforlængelse til en af klubbens unge spillere i denne uge, og det har han nu fulgt til dørs.

- Først og fremmest har Morten har gjort det godt, når han har fået chancen, og han er nu en spiller, der til hver kamp bringer sig selv i spil til startopstillingen, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

- Hans tilgang til det at være professionel fodboldspiller kan man ikke sætte en finger på. Han klør på hver eneste dag, og med den indstilling kommer man langt.

- Et godt eksempel så vi til sidste træning før Derbyet tilbage i december. Her gik Morten ind i en hård tackling, men rejste sig op og spillede videre uden at blinke.

- Da træningen var slut, kunne vi dog konstatere, at hans skinneben var så medtaget af tacklingen, at han måtte en tur forbi skadestuen og sys med en håndfuld sting. Morten startede inde næste dag. Det fortæller meget om Morten og hans indstilling, siger Carsten V. Jensen.

Brøndby vil gerne have en tredjedel af sin trup til at bestå af spillere fra klubbens eget akademi, og derfor er forlængelsen med Morten Frendrup altså kærkommen.

- Som klub har vi en klar ambition, at vi skal have flere af vores egenproducerede spillere i førsteholds-truppen. Men de skal selvfølgelig levere varen og bringe sig selv i spil for at komme ind omkring kamptruppen. Det må man sige, at Morten har vist, at han kan, og derfor er vi glade for at kunne blive enige om en ny kontrakt med ham, siger Carsten V. Jensen.

Morten Frendrup har spillet i 11 Superliga-kampe i denne sæson.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar