Luk

CV så gerne Rezan Corlu i Brøndby nu

| 3F Superliga | 26 kommentarer

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 2,40 3,60 2,70
NordicBet 2,45 3,65 2,65
Oddset 2,50 3,50 2,65
YouBet 2,50 3,60 2,65

Carsten V. Jensen medgiver, at han vil have det fint med at se Rezan Corlu i Brøndby nu. Hvem ved, hvordan det ser ud, når måneden er omme, siger han.

Rezan Corlu har haft et flot efterår i Lyngby Boldklub, og det har de Brøndby, som ejer den unge offensivspiller, været glade for at se, så forleden fik Corlu en ny kontrakt.

Brøndby kan dog ikke hente Rezan Corlu hjem til Brøndby lige nu, da en sådan option ikke er en del af aftalen med Lyngby Boldklub.

Det ærgrer fodbolddirektør Carsten V. Jensen sig en lille smule over – han kan dog ikke svare på, hvorfor sådan en option ikke kom med i aftalen. Han var nemlig ikke ansat i Brøndby, da aftalen blev indgået.

- Det kan jeg af gode grunde ikke sige så meget om. Jeg var ikke involveret i den del, men det kan man da godt savne nu, siger Carsten V. Jensen.

- Han har gjort en fin figur i Lyngby, men der er en aftale om, at han er i Lyngby frem til sommer, så det er udgangspunktet. Men det er en dynamisk verden, hvor der sker ting. Hvem ved, hvordan det ser ud, når måneden er omme, siger fodbolddirektøren.

- Vi er ikke herrer over situationen, for Lyngby har retten til at holde på ham frem til sommer, siger Carsten V. Jensen.

Han medgiver dog, at Rezan Corlu altså ville være fin at få hjem nu, hvor Brøndby er en smule smalt besat på midtbanepositionerne qua skader til Kasper Fisker, Josip Radosevic og Tobias Børkeeiet – og at det giver mening at kigge på en mand, der allerede er halvvejs inde ad døren.

Han mener samtidig, at Rezan Corlu ikke nødvendigvis behøver det sidste halve år i Lyngby for at fuldende en udvikling, der gør ham klar til Brøndby.

- Han har været her før, og han har spillet Superliga-bold her før. Han har haft en lang, god periode i Lyngby, og vi har forlænget med ham, fordi vi tror på, at han er på det sidste step ind mod en væsentlig rolle i Brøndby, siger Carsten V. Jensen.

Rezan Corlus nye kontrakt i Brøndby løber til sommeren 2023.

Oplev magien på Lyngby Stadion - køb billet her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 19. januar