Luk

CV: Vi er forpligtet til at overveje Mike Jensen

| 3F Superliga | 26 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (04/02)
Bet25 3,00 3,60 2,27
Oddset 3,05 3,65 2,25
bet365 3,00 3,40 2,30

Mike Jensen er kontraktfri, og når Brøndbys tidligere spillere er det, er klubben forpligtet til at tage det til overvejelse, siger Carsten V. Jensen.

Lige før jul ophævede 32-årige Mike Jensen sin kontrakt med cypriotiske APOEL, og siden har spekulationerne om midtbanespillerens fremtid gået på livet løs.

Ikke overraskende er Mike Jensen blevet nævnt i forbindelse med Brøndby, hvor han startede sin karriere, og på den københavnske vestegn er det noget, der bliver overvejet.

Det fortæller fodbolddirektør Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

- Der har vi en masse ting, vi er nødt til at kigge på, blandt andet positionen og alternativerne, vi har, siger CV til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Der er noget økonomi, og der kan være andre ting, men jeg vil da gå så langt at sige, at vi som klub er forpligtet til at tage det til overvejelse, når vores tidligere spillere er i den type situationer. Det gælder også for Mike.

Carsten V. Jensen understreger, at mens Brøndby nærmest pr. definition skal kigge på muligheden, er det ikke sikkert, at den skal effektueres.

Mike Jensen forlod Brøndby til fordel for Rosenborg i 2013, hvorefter han spillede syv år i den norske storklub, inden turen for et års tid siden gik til APOEL.


Af Martin Schmidt

24 kommentarer

K9Cox 13:01          
Så er det nu, FCK
Nordland1337 13:02          
Er Mike Jensen Brøndby fans hjerte nært?

Jeg husker ham ikke som særlig imponerende og han spillede vel i Brøndby i den periode som fans helst vil glemme?
Landstræner 13:03          
Sikke noget typisk CV lort at lukke ud...
realmadrid94 13:09          
Nu siger CV jo meget sundt at man selvfølgelig skal tage det til overvejelse - det er ikke ensbetydende med han får en kontrakt. Det er efterhånden 2 år siden han har spillet fast. Men spændende alligevel - og ja BIF fans elsker Fisse Mike :-)
a j o o b a 13:13          
Mike Jensen er bestemt Brøndbys fans hjerter nær

Du har ret i at han var stamspiller i en meget svær periode for klubben. Siden han forlod dem har han været en stor profil for Rosenborg og i norsk fodbold. Aldrig skadet, anfører og hyppigt scorende. Han er nok mere respekteret i Norge end herhjemme. Så kan du diskutere niveauet i Norge osv., men jeg gad i hvert fald godt se ham trække trøjen over hovedet igen, såfremt man kan finde plads til ham
Nikohyttel 13:15          
Fisse Mike er i den grad nær langt de fleste Brøndby hjerter.
Han havde en udstråling og profil der var sindssygt fed at se på banen.

Om vi så skal have ham retur er et andet spørgsmål, men han har, i hvert fald for mit vedkommende, gemt sig dybt i mit blå-gule tossede hjerte.
Yildis 13:16          
Mike Jensen er en Brøndby-dreng på samme vis som en William Kvist er en FCK-dreng. Og skulle økonomi, plads i truppen, niveau og sportslige forventninger passe sammen, giver det fint mening, hvis han vender tilbage.

Jeg kan også meget godt lide CV´s balance mellem følelserne og klubledelsen her. Han skal selvfølgelig ikke hente ham "bare fordi", men samtidig gør han klogt i over for fans mv. at anerkende, at der her er tale om en rigtig Brøndby-dreng og ikke en hvilken som helst tidligere spiller.

Jeg synes virkelig, at CV er dygtig til at komme godt ud af det med de her udtalelser. Måske har han gået i skole med Troels Bech, han kunne noget af det samme...
Onsdag 27. januar
Tirsdag 26. januar