Luk

Dårlig FCK-start bekymrer Ståle Solbakken

| 3F Superliga | 13 kommentarer

Infoboks

FC København - Lyngby
Superligaen Grundspil (01/11)
Bet25 1,26 6,00 11,00
bet365 1,33 5,00 8,50

FC Københavns norske træner, Ståle Solbakken, kalder holdets dårlige start i Superligaen for meget bekymrende.

FC København har fået en forfærdelig start på den nye superligasæson, efter at holdet blot har formået at få et enkelt point i de første tre runder af turneringen.

Det er alt andet end tilfredsstillende for vicemestrene fra FCK, der allerede nu kan se sig selv være otte point efter førstepladsen, der i øjeblikket indtages af ærkerivalerne fra Brøndby.

Starten vækker da også bekymring hos københavnernes norske træner, Ståle Solbakken.

Det fortæller han søndag efter at have fået sæsonens hidtil eneste point, da holdet spillede 2-2 på udebane mod oprykkerne fra Vejle.

- Nu er det klart, at jeg er meget bekymret. Vi er ikke der, hvor vi gerne vil være. Derfor har vi nu et stort stykke arbejde foran os, når vi skal rejse os frem mod vores kamp i Europa League på torsdag, fastslår nordmanden.

Søndag lignede det ellers længe en sejr til hovedstadsklubben, der var foran 2-0 efter en times spil. Det lykkedes dog som bekendt ikke, og det var anden runde i træk, at FCK smed point efter at have været foran. Og lige netop den tendens er meget sigende for den dårlige form, som holdet befinder sig i.

- Man kan godt sige, at det er symptomatisk for os, at vi smed føringen efter at have været foran 2-0. Det kan vi bare ikke bruge til så meget, for i dag handlede det om, at vi ikke var dygtige nok. Hverken med eller uden bolden, mener FCK-træneren.

FCK's talentfulde forsvarsspiller Victor Nelson mente efter kampen, at holdet løb tør for kræfter de sidste tyve minutter, mens holdets dårlige periode muligvis har sat sig i hovederne på spillerne.

- Vi var energiforladte de sidste tyve minutter, og det gjorde, at Vejle spillede godt igennem os. Det kan godt være, at det sidder oppe i hovederne på os, siger Nelsson.

Ud over at skulle tænke på holdets dårlige form, blev den 21-årige FCK'er efter kampen også spurgt, om han tænkte på det seneste døgns rygter om et bud på 75 millioner kroner fra den engelske Premier League-klub Aston Villa på ham.

- Jeg prøver ikke at tænke på det. For jeg ved, at når man spiller i FCK og gør det godt internationalt, så vil der komme sådanne rygter på bordet, mener midterforsvareren.

Ståle Solbakken var heller ikke overrasket over rygterne, men han afviste efter kampen, at der skulle være kommet et konkret bud fra såvel Aston Villa som andre Premier League-klubber.

/ritzau/

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Lasse Rene

12 kommentarer

Jillionaire 21:48          
Hvordan kan i være løbet tør for kræfter de sidste 20 min?
Er det den nye hårdere fysiske træning af Rosen?

Det må da aldrig være en undskyldning i en ny sæson efter så få kampe?
bruger 140454 21:52          
Fordi de spillede i torsdags?
Team US Postal 21:52          
Korrekt - men jeg synes at spillerne virker flade. Det er trods alt heller ikke så lang tid siden at de spillede 8.delsfinale mod Man Utd. i Europa League efter en sæson man vanvittigt mange kampe.

Men det er bekymrende, så ringe FCK har været til at lukke kampene og lukke af defensivt.
bruger 140454 21:54          
Fordi de spillede i torsdags?
Pantic 21:58          
Spillerne virker jo generelt trætte, selvtillids forladte og uden idé. Meget sigende at Ankersen ankommer for to dage siden, og starter inde. Boile har nærmest været skadet konstant, starter inde. Fischer og Wind virker langt fra 100% venner med bolden. Biel er helt uden selvtillid. Når Falk er ude, går alt i stå frem af banen. Der er intet tempo, og nærmest ingen løb. Spillerne holder alt for længe på bolden. Ja. Listen er meget meget lang over problemer.
Vallensbæk 22:09          
2-2 imod Vejle.

Vi har nu officielt spillet af lort siden de første 7 kampe sidste år.

Skader, Europa og udskiftninger.

Ståles undskyldninger fylder snart en hel bog..

Vi har tabt til alle.

Men Europa(heldet) holder Ståle i live.

Har vi vundet en overbevisende sejr det sidste år???

Danmarks dyreste trup vakler derudaf. FCM griner berettiget af os. Og CV laver mirakler i Brøndby, hvor at starterne ikke får det halve af vores startere.

Hver uge bliver længere og længere, når man på arbejde skal ydmyges med fantastiske resultater.

Mon ikke vores scout får nogle millioner for at hente spillere fra YouTube eller FM. Der er vores virkelige problem de sidste par år. Totalt talentløse spillere til giga lønninger. I FCK bliver man forfremmet for de dyreste fejlskud i historien.
15-20-25 millioner for spillere, der får 20-25 kampe fuldtid, og derefter lejes ud. Og optager dyre lønkroner.
Men Ståle kan ikke friholdes i disse fejlskud.

Start med scouting, og hvis Europa ryger så skal Ståle ud.

Kun imod bif kan vi anråbe lidt uheld. 1 halvleg imod ob var det pinligste jeg nogensinde har set. Imod Oprykker Vejle er vi igen pivringe.

Hvad fanden skal vi gøre, for krisen er 180%
Lahlav 22:12          
FCC må hellere få et point forspring i næste sæson, for det er jo ikke retfærdig, med alt den pres der er på dem, mange skader, mange kampe, for lang græs osv...
Deres overbetalte hold, er jo hverken på dagen eller generelt et bedre hold end Vejle.
FCC. Skal vi til at kalde FCM for FC Skodjylland og andre retardererde kaldenavne?
Mandag 26. oktober