LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Dårligt knæ tvinger Kaagh til karrierestop

| Fremad Amager | 1 kommentar
Dårligt knæ tvinger Kaagh til karrierestop
Foto: Flemming Slabiak

Infoboks

Viborg - Fremad Amager
NordicBet Liga (25/05)
bet365 1,72 4,00 4,20
NordicBet 1,76 3,85 4,10
Oddset 1,80 3,75 4,20

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

32-årige Anders Kaagh siger farvel til topfodbolden på grund af et dårligt knæ. Angriberen synes ikke helt, han fik forløst sit talent.

Det bliver ikke til mere fodbold på højeste niveau for angriberen Anders Kaagh.

32-årige Kaagh, der forlod Fremad Amager efter sidste sæson, må nemlig lægge støvlerne på hylden på grund af bøvl med knæet.

- Jeg stopper nu. Jeg blev opereret i knæet i slutningen af april, og det så ikke så godt ud. Så jeg bliver nødt til at stoppe karrieren, siger Anders Kaagh til bold.dk.

- Jeg troede egentlig bare, at jeg skulle ind og have lavet menisken, og at det ville tage fire-fem uger efter det, men det så ikke så godt ud, da de åbnede op.

Selvom han gerne selv ville have bestemt, hvornår det hele skulle slutte, er han afklaret med situationen.

- Jeg har det egentlig okay med det. Nu er jeg blevet 32 år, og jeg har lige som nået mit topniveau, spillet nogle Superligakampe og spillede de sidste seks-syv år i 1. division.

- Det havde været værre, hvis det var for fem-syv år siden, siger Kaagh.

Er du tilfreds med det, du har opnået?

- Det ved jeg ikke, om jeg er. Jeg føler, at mit talent har været til mere, men jeg har måske været uheldig med nogle skader på forkerte tidspunkter. Jeg synes, jeg har prøvet nogle ting, og det er jeg tilfreds med, men jeg føler også, jeg kunne have drevet det til noget mere.

- Jeg skal ikke sidde og sige, at det kun var skader, der gjorde det, men det har også spillet ind. Jeg føler aldrig helt, jeg fik forløst mit talent. Men derfor har jeg stadig haft en fin karriere og har været professionel i 12-13 år, siger Anders Kaagh.

Kaagh fremhæver blandt andet tiden som topscorer i Herlev som en god periode i karrieren, mens han havde et par gode år i HB Køge efterfølgende.

Hvad fremtiden nu skal bringe, har han endnu ikke lagt sig fast på.

- Det er stadig lidt åbent. Hvis det rigtige kommer inden for fodboldverdenen, vil jeg ikke afvise det, men jeg har også tænkt tanken, om jeg skal finde en anden branche og prøve af. Så jeg er stadig i en proces, hvor jeg skal finde ud af det, siger Anders Kaagh.

Kaagh nåede i løbet af karrieren at spille for klubber som AGF, Viborg, Herlev, HB Køge, Vejle og Fremad Amager, mens det også blev til ophold i udlandet hos Throttur og Mandalskameratene.

anton@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

1 kommentar

thomasjn 13:02          
Trist måde at toppe det på. Husker ham dog mest for det Aarhusianske ramaskrig da han og hans tvillingebror skred fra galehuset til Viborg
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj